Afsløring: Randers-anfører scorer kassen med drømmekontrakt

Lukrative skatteforhold i Sverige lokker Mads Fenger hinsidan

Mads Fenger kommer til Stockholm, hvor der bliver rig anledning til at fyre nogle vilde tacklinger af i lokalopgørene, som den her mod Kasper Junker i lokalbraget mod AGF.
1/2
Næste »

Det er ikke underligt hvis Mads Fenger har et lille smil spillende på læberne på mandag, når han fører sine Randers FC-tropper ind på Odense Stadion.

For Randers FC-kaptajnen har med sit forestående skifte til Hammarby scoret karrierens helt store jackpot.

I bestræbelserne på at skabe det bedst mulige forsvar har svenskerne haft den helt store pung fremme.

Hammarby skal ikke betale overgangssum for Mads Fenger, der skifter ved kontraktudløb til sommer. Det har stillet den eftertragtede dansker i en gunstig forhandlingsposition, og Hammarby har demonstreret sin kærlighed ved at lokke med et såkaldt signon fee på fem mio. svenske kroner - altså fire mio kr.

Svenskerne opererer med en yderst lukrativ skattesats på den slags engangs-beløb til udlændinge på bare 15 procent. Det betyder altså, at den 26-årige danske forsvarer kan sætte tændervædende 3,4 mio. kr. ind på kontoen, så snart klubskiftet bliver en realitet til sommer.

Set i forhold til hvad belgiske Zulte Waregem var i stand til at tilbyde, så kom de slet ikke i nærheden af at kunne matche de beløb, som Hammarby smed på bordet.

I den henseende er valget ikke så underligt. Mads Fenger er blevet 26 år, og hans kandidatur i forhold til landsholdet vil næppe blive styrket væsentligt ved at vælge et mindre lukrativt tilbud i Belgien, da konkurrencen i det centrale forsvar i forvejen er stor på landsholdet.

Ud over den store milliongevinst på signon fee, så får Mads Fenger en mere human månedsløn set i fordbold-sammenhæng. Over kontraktens løbetid tjener han omkring 4,5 mio. svenske - 3,6 mio. kroner. Det beløb er også omfattet en gunstig skattesats - i denne sammenhæng på 30 procent.

Beløbene gør ifølge kilder i Sverige Mads Fenger til den suverænt bedst betalte spiller i Hammarby.

Mads Fenger kommer i runde tal kommer til at tjene 5,8 mio. kr. over de næste tre år... efter skat. Et kæmpespring i forhold til tiden i Randers FC.

Ekstra Bladet har forsøgt at få en kommentar fra spillerens agent Mads Bach Lund, men han har ikke reageret på vores henvendelser.

Mads Fenger opholder sig ifølge Ekstra Bladets oplysninger i Stockholm, hvor han fredag formiddag har bestået lægetjek og dermed er det kun formaliteter, der resterer, før den tre-årige aftale er på plads.

superliga-randers-fc-broendby-if Randers FC - 17. feb. 2017 Afsløring: Hele Superligaen vil have Randers-general - her fortsætter han

Se også: Superliga-klub mister anfører - scorer ikke en krone

superliga-randers-fc-broendby-if EKSTRA Sport og Spil Her er Superliga-profilerne som kan smutte gratis

Skærmbillede 2016-07-31 kl. 21.27.22.png Randers FC - 1. aug. 2016 Randers-anfører trækker i land: Hård tackling var ikke bevidst

superliga-broendby-if-ob EKSTRA Sport og Spil Før superliga-starten: Sådan står Brøndby, Randers og AC Horsens

Læs også

Følg Ekstra Bladet Sport

- så giver vi dig noget at tale om

Følg Ekstra Bladet Sport
Mest læste i sport
Tipsbladet
Mandagens rygtebørs: Barcelona og Liverpool i vild byttehandel
Ribery afviste Barcelona og Real Madrid
Henry tvivler på managerrolle i Arsenal
Danmark totaludspillet af stærke England
Fabinho roser stortalent: Ender i Real Madrid eller Barcelona
Mor scorede sit første landskampsmål

Odds

Bookmaker
1
X
2
Seneste fodbold
Hent flere