Tøfting: Hold da kæft, mand!

Det virker besynderligt, siger Stig Tøfting om fyringen af Michael Hemmingsen i Randers FC

  • Stig Tøfting fik John Faxe som cheftræner i Randers FC, da Colin Todd blev hældt ud. Nu er Todd tilbage. (Foto: Lars Poulsen)
Stig Tøfting fik John Faxe som cheftræner i Randers FC, da Colin Todd blev hældt ud. Nu er Todd tilbage. (Foto: Lars Poulsen)
1/2
Næste »

Stig Tøfting sidder i bilen og bliver nærmest lidt målløs, da han af ekstrabladet.dk får at vide, at træneren i Tøftings tidligere klub, Michael Hemmingsen, er blevet fyret med øjeblikkelig virkning.

- Det kommer som en stor overraskelse for mig. Det ser mærkeligt ud, siger Tøfting, der undrer sig en smule over RFC-direktør Jacob Nielsens begrundelse om, at der ligger sportslige hensyn bag fyringen.

- Når folk bliver fyret, er det sjældent vi hører alt om årsagen. Der ligger jo tit en kontrovers bag et brud, så måske har der været et eller andet. Det virker besynderligt, men meget mere kan jeg ikke sige, for jeg har hverken set deres træning eller kampe i noget tid, siger Tøfting.

Se også:

Se også: Randers-direktør: Derfor fyrer jeg Hemmingsen

Randers FC har ansat deres tidligere cheftræner Colin Todd som midlertidig løsning.

- Ok, hold da kæft, mand! siger Tøfting til oplysningen.

- Der var jo også kæmpe problemer, da Colin forlod klubben i sin tid. Selvom Colin havde været med til at stabilisere klubben i Superligaen. Man ville jo inden den første ansættelse af Colin gerne have haft John Faxe. Ham fik man så senere, og så lod man Colin gå.

Se også:

Se også: Derfor er Todd kun midlertidlig Randers-træner

- Men Colin er rigtig taktisk dygtig, så han virker da som den rigtige mand lige nu.

- Man må jo tro, at der har været nogle problemer med Hemmingsen, som man ikke kunne løse på andre måder. Man må jo have vurderet, at Hemmingsen ikke kunne løse opgaven. Men så kunne man jo have fyret ham efter sæsonafslutningen, hvis det alligevel skulle gøres.

- For det virker ikke som den bedste timing at give Colin så få dage, før Superligaen starter, konstaterer den tidligere spiller og trænerassistent i Randers FC.

Se også:

Se også: Krisemøde i Randers FC

Læs også

Følg Ekstra Bladet Sport

- så giver vi dig noget at tale om

Følg Ekstra Bladet Sport
Mest læste i sport
Tipsbladet
Forsvarsspiller tvang skifte igennem over for Mourinho
Ramos om Isco-transfer: Bedre at være her end andre steder
Woodgate vender tilbage til Middlesbrough
Bendtner: Jeg starter ikke i mesterfinalen
Horsens-tekniker tilbage på træningsbanen
Liverpool-stjerne misser Merseyside-derby

Odds

Bookmaker
1
X
2
Seneste fodbold
Hent flere