Silkeborg IF

Randers stormer mod toppen

Oprykkerne hentede sæsonens fjerde sejr, da de på udebane besejrede kriseramte Silkeborg

18. aug 17:00 Silkeborg IF - Randers FC

SuperligaenStadion: Mascot Park, Danmark Dommer: Maae, Jens
Silkeborg IF
0
1
Slut
Randers FC
  • Silkeborgs Simon Jacobsen i duel med Ronnie Schwartz i aftenens Superligakamp i Silkeborg. (Foto: Ernst van Norde)
Silkeborgs Simon Jacobsen i duel med Ronnie Schwartz i aftenens Superligakamp i Silkeborg. (Foto: Ernst van Norde)

Odds

Bookmaker
1
X
2

Seneste fodbold

Hent flere
 

Silkeborg var med i superligakampen helt til sidst, men Randers FC vandt fortjent 1-0, da de gæstede Silkeborg på en af årets varmeste lørdage.

Hjemholdet skulle forsøge at kæmpe sig tilbage på sporet efter at have tabt med hele 1-6 til FC Nordsjælland i sidste runde. Og det lykkedes delvist, selvom hjemmeholdet altså tabte.

De var imidlertid pænt med i kampen, men med et kvarter igen af anden halvleg scorede Alexander Fischer kampens eneste mål fra nært hold.

Temperaturen nærmede sig de 30 grader, og den uhørt høje temperatur satte sit præg på begivenhederne, som ikke vil gå over i historien.

Hårdt pres på Silkeborg
Det blev en kamp uden mange store chancer, men i anden halvleg fik Randers sat et hårdt pres på Silkeborg, og det kunne hjemmeholdet ikke modstå i længden.

Randers kom også frisk ud til første halvleg og lagde pres på hjemmeholdet, men havde svært ved at tilspille sig chancer.

Som første halvleg skred frem, kom Silkeborg lidt bedre med - anført af en kreativ og velspillende Jesper Bech, mens den 21-årige tyske angriber Marvin Pourié forsøgte sig energisk. Og efter et kvarter havde Pourié et nærgående forsøg fra tæt hold.

Randers sad dog stadig på det meste, og anfører Christian Keller kæmpede forbilledligt på midten, mens Jonas Kamper var en konstant trussel på fløjen.

Silkeborg-chancer mod slutningen
Fem minutter inden pauseteen blev Randers' Ronnie Schwartz så spillet helt blank fem meter fra mål, men på forunderlig vis lykkedes dem ham at placere bolden forbi netmaskerne.

I anden halvleg fik Randers flere gode opløb, og det gav endelig pote via Fischers mål med et kvarter tilbage. Til allersidst havde Silkeborg et par nærgående forsøg, men det lykkedes dem ikke at score.

Silkeborg ligger stadig i bunden med tre point for seks kampe, og holdet ligner nu en oplagt kandidat til en af de to nedrykningspladser. Mens Randers inden søndagens kampe ligger nummer to - med tolv point for seks kampe.

Afstemning

Hvordan går det Randers i denne sæson i Superligaen?

Hvordan går det Silkeborg i denne sæson i Superligaen?

Silkeborg-Randers FC 0-1 (0-0)

0-1 Alexander Fischer (75. minut)

Tilskuere: 2.319

Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen
Ledende digital redaktør:Anders Refnov
EKSTRA-redaktør:Lisbeth Langwadt
Nyhedsredaktør lige nu:Mikke Selin
Udgiver:JP/Politikens Hus A/S
Alt på ekstrabladet.dk