Ydmyg Viggo: Mange ting at arbejde med

65-årige Viggo Jensen frabeder sig æren for sejren

  • Stadig ting at gøre i Silkeborg (Foto: Jesper Dall/Polfoto)
Stadig ting at gøre i Silkeborg (Foto: Jesper Dall/Polfoto)
1 af 1

Seneste fodbold

Hent flere
 

HADERSLEV (ekstrabladet.dk): Selv om det var Silkeborgs første sejr i fem kampe, frabad Viggo Jensen sig venligst at blive udråbt til at være eksponent for en Viggo-effekt, efter at han for få dage siden afløste fyrede Keld Bordinggaard.

- Nej, det vil ikke være retfærdigt at sige, lød det sikkert med tanke på, at han inden SønderjyskE-kampen kun nåede at træne truppen tre dage.

Se mere:

Se også: Drømmestart for Viggo

Med sejren blev der pustet nyt liv i bundholdet, som overlod sidstepladsen til Brøndby. Om nogen ved 65-årige Viggo Jensen efter et langt liv i fodboldens tjeneste, at det er nyttesløst at konkludere hverken det ene eller det andet efter kun en kamp.

- Vi glæder os selvfølgelig over at vinde, og det er egentlig det. Det må ikke blive en sovepude at have vundet. Så ligeså vel, som jeg havde sagt, hvis vi havde tabt, siger jeg også nu, at tingene ikke løses på en dag.

- Der står en del ting på blokken, vi skal arbejde videre med. Og det er klart, at modstanderen har lavet to mål for mange, når de scorer to gange. Men jeg synes, at alle leverede varen, når det gjaldt om at kæmpe. Så er der selvfølgelig nogle kvalitetsmæssige ting, vi skal forbedre.

Se også:

Se også: Tabende spiller: Det er til at blive sindssyg af

Viggo Jensen havde succes med at flytte backen Dennis Flinta ind på den bageste midtbane. Et eksperiment, der var fostret i assistenttræner Anders Gerbers hoved.

- Det gik egentlig meget godt. Formålet var at få det bedst mulige ud af alle spillere, og Dennis har den fysiske råstyrke, der skal til for at spille den position for at sætte sig igennem i nærkampene.

En opgave, der givetvis også bliver behov for i næste kamp, hvor Silkeborg møder OB.

Ansvarshavende chefredaktør: Poul Madsen Følg @pomaEB Ledende digital redaktør: Anders Refnov EKSTRA-redaktør: Lisbeth Langwadt Følg @langwadt Nyhedsredaktør lige nu:Nanna C. Pedersen Kontakt Ekstra Bladet

Ekstra Bladet - Rådhuspladsen 37 - 1785 København V - Telefon: 33 11 13 13 - Fax: 33 14 10 00 - CVR nr. 26 93 36 76

Udgiver: JP/Politikens Hus A/S | Om Ekstra Bladet | Ophavsret | Persondata politik