Silkeborg henter midtbaneprofil i Belgien

Bjarni Vidarsson skifter til Silkeborg, hvor han har underskrevet en kontrakt for de næste fire sæsoner

  • Bjarni Vidarsson. (Foto: Silkeborg IF)
Bjarni Vidarsson. (Foto: Silkeborg IF)

Superligaklubben Silkeborg IF har udvidet truppen med den 24-årige islandske midtbanespiller Bjarni Vidarsson, der er hentet i belgiske Mechelen.

Vidarsson var tidligere anfører for det islandske ungdomslandshold og viste tidligt så stort et talent, at den engelske storklub Everton hentede ham i 16-års-alderen.

Noget gennembrud i England fik den høje og fysisk stærke midtbanespiller ikke, og det lykkedes heller ikke i hollandske Twente, som han skiftede til i 2008.

En flot sæson for Roeselare i den belgiske liga bragte ham videre til Mechelen, og nu er manden, der er noteret for en enkelt A-landskamp altså havnet i Silkeborg på en fire år lang kontrakt.

- Jeg har valgt Silkeborg, fordi jeg kan mærke, at både sportschef Peder Knudsen og cheftræner Keld Bordinggaard, tror på mig. Det betyder meget, da jeg har været i nogle store klubber indtil nu, hvor jeg ikke har fået optimalt med spilletid.

- Det glæder jeg mig til at gøre mig fortjent til her i klubben, som jeg kender for at spille positiv og boldbesiddende fodbold, siger Bjarni Vidarsson i en pressemeddelelse fra sin nye klub.

Silkeborgs sportschef Peder Knudsen har store forventninger til sit nyindkøb.

- Han er en fysisk stærk spiller, som med sine 1,87 meter rager godt op i landskabet med et særdeles godt hovedspil. Derudover er han boldsikker og har den rigtige attitude på banen.

- Jeg forventer, at vi indenfor kort tid vil opleve ham som en væsentlig forstærkning af holdet, lyder det fra Silkeborg IF's sportschef.

Bjarni Vidarsson bliver dermed den fjerde islandske spiller, der har optrådt for den jyske superligaklub. Tidligere har Bjarni Olafur Eiriksson, Holmar Örn Runarsson og Hördur Sveinsson spillet i den røde trøje.

Læs også

Følg Ekstra Bladet Sport

- så giver vi dig noget at tale om

Følg Ekstra Bladet Sport
Mest læste i sport
Tipsbladet
Overblik: Superligaens vintertransfers 2017
Transferplanen: Esbjerg er i gang med stort puslespil
Tidligere Brøndby-spiller meldes tæt på Abu Dhabi-klub
Transferplanen: Masser af interessante emner i OB
Ryan Johnson Laursen: Superglad for at komme til OB
Esbjerg bekræfter: Ryan Johnson Laursen solgt til OB
Seneste fodbold
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Kim Vangkilde
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen