Lodberg: Drømmedebut

Vi var pivfarlige som vi skal være angrebsmæssigt, og vi havde styr på dem defensivt, siger Niels Lodberg efter sin SønderjyskE-debut

  • Niels Lodberg i hovedstødsduel med Anders Egholm. (Foto: Anders Brohus)
Niels Lodberg i hovedstødsduel med Anders Egholm. (Foto: Anders Brohus)

HADERSLEV (ekstrabladet.dk): SønderjyskE-træner Lars Søndergaard smilede bredt efter den knusende premieresejr på 6-1 over Randers.

- Vi spillede en rigtig flot kamp, og der er grund til at rose spillerne. Men to ting betød rigtig meget. Vi fik det hurtige første mål, og så fik vi scoret hurtigt efter, at de fik reduceret i 2. halvleg, sagde Lars Søndergaard.

Han gav start-debut til den 20-årige venstre back Jacob Tjørnelund, fordi den nyerhvervede østriger Florian Hart endnu ikke har fået sin spilletilladelse. Og den unge mand førte sig frem med stor spillemæssig autoritet.

- Han var på et af de yderste mandater i truppen, men han greb sin chance, må man sige, konstaterede træneren, der også roste nyerhvervelsen Niels Lodberg.

- Ham skal vi nok få rigtig stor glæde af, sagde Søndertgaard.

Læs også:

Se også: SønderjyskE spillede Randers ud af banen

Lodberg selv var også særdeles tilfreds.

- Det var en drømmedebut - bedre end forventet. Vi var pivfarlige som vi skal være angrebsmæssigt, og vi havde styr på dem defensivt, konstaterede han.

Efter mange succesrige år i Horsens blev han tvunget til at rykke teltpælene op, fordi han ikke kunne blive enig med de gule om en kontraktforlængelse.

- Det er ikke noget, jeg tænker så meget over. Nu er jeg SønderjyskE-spiller. Væsentligst er, at de spiller fodbold på en måde, som passer mig, og det er spændende at være med i projektet hernede, fastslog han.

Læs også

Følg Ekstra Bladet Sport

- så giver vi dig noget at tale om

Følg Ekstra Bladet Sport
Mest læste i sport
Tipsbladet
Vardy nedlægger Liverpool
Rieks-agent: Vi står et godt stykke fra hinanden
Sen scoring sikrer Viborg point
Bedst og værst: Søren Frederiksen sparkede et point til Viborg
Højdepunkter: Lyngby og Esbjerg deler
Startopstillinger: Ingen store ændringer hos Leicester

Odds

Bookmaker
1
X
2
Seneste fodbold
Hent flere