SønderjyskE får svært ved at holde guldfugl

Hos SønderjyskE regner sportschef Ole Nielsen ikke med, at klubben kan holde fast i profilen Quincy Antipas

  • Antipas kan være fortid i SønderjyskE. (Foto: Ernst van Norde)
Antipas kan være fortid i SønderjyskE. (Foto: Ernst van Norde)

Quincy Antipas var en Superligaens store profiler i foråret, og med ni ligamål blev han topscorer for Sønderjyske.

Sportschef i Sønderjyske, Ole Nielsen, har fået en del løse henvendelser fra interesserede klubber, og han vurderer, at det bliver svært for sønderjyderne at holde på guldfuglen fra Zimbabwe.

- Nej, jeg må sige, at Quincy efterhånden er så eftertragtet en spiller, at jeg tror, det kan blive svært, siger Ole Nielsen.

Antipas har to år tilbage af sin kontrakt med Sønderjyske, og angriberen har tidligere udtalt, at han gerne vil prøve kræfter med en endnu bedre liga end den danske.

- Det er sådan, at hvis den mulighed kommer, så kigger vi også på det i forhold til et salg. Så Quincy kan komme ud og spille i en større liga. Det kigger vi på, hvis der kommer et konkret bud på ham, siger Ole Nielsen.

Der har i sommerens løb ikke været et konkret bud på ham endnu, så Sønderjyske har lige nu ikke udsigt til at tjene lidt penge på Antipas.

- Indtil videre har det kun været på prikke-niveau og lidt forespørgsler og så videre. Der har ikke været noget konkret endnu. Så truppen er intakt, som den ser ud nu, fastslår Ole Nielsen.

Sønderjyske, der endte på sjettepladsen i sidste sæson, har forud for den kommende sæson blandt andre sagt farvel til førstekeeperen Nathan Coe og forsvarsspilleren Anders Østli.

Til gengæld har klubben forstærket sig med den tidligere Horsens-anfører Niels Lodberg, midtbanespilleren Adigun Salami fra FC Midtjylland samt Brann-keeperen Håkon Opdal.

Læs også

Følg Ekstra Bladet Sport

- så giver vi dig noget at tale om

Følg Ekstra Bladet Sport
Mest læste i sport
Tipsbladet
Mandagens rygtebørs: Barcelona og Liverpool i vild byttehandel
Ribery afviste Barcelona og Real Madrid
Henry tvivler på managerrolle i Arsenal
Danmark totaludspillet af stærke England
Fabinho roser stortalent: Ender i Real Madrid eller Barcelona
Mor scorede sit første landskampsmål

Odds

Bookmaker
1
X
2
Seneste fodbold
Hent flere