Topscorers appel: Sælg mig!

Quincy Antipas håber på større udfordringer end SønderjyskE, når sæsonen starter op

  • Qunci Antipas vil gerne videre i sin karriere. (Foto: Ernst van Norde)
Qunci Antipas vil gerne videre i sin karriere. (Foto: Ernst van Norde)

Spørg hvilken som helst Superliga-træner om, hvilken SønderjyskE-spiller, han helst vil have fingre i, og majoriteten vil pege på topscoreren Quincy Antipas.

Den 28-årige zimbabwer har nemlig spillet en flot sæson og kan om nogen føle, at han har en stor andel i Haderlev-klubbens overraskende 6.plads i den netop afsluttede sæson.

Storspillet fra hurtigløberen har da også affødt en del henvendelser, men foreløbig render Antipas stadig rundt i Sønderjylland.

- Der er interesse for Quincy fra forskellige kanter, men så vidt jeg ved, har der endnu ikke været noget konkret på bordet, siger afrikanerens agent, Jimmi Nagel Jacobsen, til ekstrabladet.dk.

Læs også:

Se også: Sønderjyske henter Horsens-anfører

Han ønsker ikke at kommentere på oplysninger om, at SønderjyskE har hængt et prisskilt å 1,5 millioner Euro – ca. 10 millioner kroner – om halsen på deres guldfugl.

- Jeg er ikke i position, hvor jeg kan sætte og bestemme prisen. Men klubben har lovet os, at der ikke er sat en minimumspris på ham, og at de vil kigge seriøst på alle tilbud, som interesserede klubber måtte komme med, siger Jacobsen.

Hovedpersonen prøver også at holde fokus på træningsstarten i SønderjyskE, men han erkender, at han gerne snart ser sig prøvet af på højere niveau.

- Jeg føler mig klar til næste skridt i karrieren og håber det kan ske i det kommende transfervindue.

- Jeg har meddelt klubben, at mine ambitioner rækker til mere end SønderjyskE, og ledelsen har lovet mig, at de ikke vi stå i vejen for et salg, siger Antipas til ekstrabladet.dk.

Læs også

Følg Ekstra Bladet Sport

- så giver vi dig noget at tale om

Følg Ekstra Bladet Sport
Mest læste i sport
Tipsbladet
Søndagens rygtebørs (opdat.): Målmandslegende vil have Casillas til Frankrig
Ingen mål i Danmarks skæbnekamp mod Rumænien
Bedst og værst: Sæbeøje til Kjær og spændende dansk midtbane
Holland fyrer sin landstræner
Southgate: Glad for, at Defoe får scoret
Hart efter England-sejr: Det var ikke kønt

Odds

Bookmaker
1
X
2
Seneste fodbold
Hent flere