Superliga-profils voldsomme start: De mobbede og tissede på mig

Den tidligere Superliga-topscorer Jeppe Curth fik langt fra nogen let begyndelse på sin professionelle karriere, hvor tis og mobning var hverdag

Den tidligere Superligatopscorer Jeppe Curth beretter om en brutal start på sin professionelle karriere, hvor blandt andet pis var en del af hverdagen. (Video: TV3 Sport)
1/2
Næste »

Livet som professionel fodboldspiller er ikke altid helt nemt. Det er måske en kliché, men det gør det ikke mindre sandt. Det kender den tidligere Superliga-topscorer Jeppe Curth alt til.

Den nu 32-årige Viborg-angriber røg som bare 17-årig til den hollandske storklub Feyenoord, hvor forventningerne til ham var store. Men begyndelsen på det professionelle fodboldliv var barsk og ubarmhjertig. Curth blev udsat for ting, der kan få selv den mest hærdede benbrækker til at knække som et græsstrå.

- Bogstaveligt talt stod de (holdkammeraterne, red.) og pissede på mig. Jeg vidste ikke, hvordan jeg skulle reagerere. Jeg ville gerne lære dem at kende og gøre mit bedste og komme overens med dem til at begynde med. Men jeg skulle starte et anden sted. Jeg skulle starte med at sparke dem ned. Det var exceptionelt hårdt, siger Jeppe Curth i et længere interview til  TV3 Sport.

Elmander træder på Lauridsen.jpg Superligaen - 20. mar. 2016 Ekspert overbevist: Her begår Brøndby-profil svinestreg

Den ubarmhjertige begyndelse Jeppe Curth oplevede, ændrede ham fuldstændig psykisk. 

- Jeg oplevede total ensomhed og isolation. Computeren blev mit alter. Fodbold blev lige pludselig associeret med at blive mobbet, så jeg brød mig ikke om fodbold på det tidspunkt. For det var en del af det ikke at have det godt.

Et stykke tid inde i sin nye tilværelse som professionel blev Curth så ramt af en skade, som distancerede ham fra holdkammeraterne. Og mærkeligt nok var det det bedste, der kunne ske for ham.

- Så blev jeg lidt længere tid ude med den skade, fordi jeg følte, jeg blev mobbet. Jeg havde ikke nogen redskaber, så det var lidt som at være en lille dreng, der blev kastet for løverne, siger Curth.

Se hele interviewet herunder, eller øverst i artiklen, hvor også Anders Lindegaard og Jesper Grønkjær beretter om lignende oplevelser:

Læs også

Følg Ekstra Bladet Sport

- så giver vi dig noget at tale om

Følg Ekstra Bladet Sport
Mest læste i sport
Tipsbladet
(Opdat.) Torsdagens rygtebørs: Real Madrid jagter stadig De Gea
Transfer-troldmanden forlader Sevilla - tæt på Roma-skifte
West Ham-manager ignorerer rygter om fyring
Jan Bech Andersen tilbage i bestyrelsen i Brøndby IF
Mikkel Rask håber at få håneretten mod gamle Viborg-kammerater
Gladbach-boss bekræfter: AC er tabt for os - vender tilbage til Chelsea

Odds

Bookmaker
1
X
2
Seneste fodbold
Hent flere