Afbud til dansk forsvar

Andreas Bjelland kommer ikke med i onsdagens landskamp mod Slovakiet på grund af en mindre skade - AaB-spiller indkaldt som erstatning

  • Andreas Bjelland forventes at blive erstattet i startopstillingen af sin tidligere FC Nordsjælland-holdkammerat Jores Okore (tv.). (Foto: Lars Poulsen)
Andreas Bjelland forventes at blive erstattet i startopstillingen af sin tidligere FC Nordsjælland-holdkammerat Jores Okore (tv.). (Foto: Lars Poulsen)

Landsholdet har et døgn før testkampen mod Slovakiet i Odense måttet bytte ud i truppen, idet man har opgivet at få forsvarsspilleren Andreas Bjelland klar.

Twente-spilleren døjer med problemer med den ene fod og erstattes i truppen af den hasteindkaldte Lasse Nielsen fra AaB, mens Jores Okore forventes at glide ind i centerfosvaret ved siden af Daniel Agger.

- Der er ingen grund til at risikere en forværring af de problemer, Andreas har med venstre fod. Det er vigtigere for Andreas, hans klub og for os, at han får etableret sig med en god start i sin nye klub, og han er klar til kampen mod Tjekkiet i næste måned. Derfor vælger vi at se bort fra ham til kampen mod Slovakiet her i morgen aften, siger landstræner Morten Olsen i en pressemeddelelse fra Dansk Boldspil-Union.

Læs også:

Se også: Derfor skal Slovakiet have tæsk

- Vi indkalder i stedet Lasse Nielsen, som gjorde det rigtigt godt på Ligalandsholdet i vinter, og han kommer lige fra en god præstation sammen med Kenneth Emil Pedersen for AaB, siger landstræneren endvidere.

Lasse Nielsen blev også indkaldt som erstatning for Bjelland før testkampen mod Finland i Esbjerg sidste år.

Lasse Nielsen er noteret for i alt 21 kampe på forskellige ungdomslandshold og spillede tre kampe for ligalandsholdet i Bangkok i januar.

Læs også

Følg Ekstra Bladet Sport

- så giver vi dig noget at tale om

Følg Ekstra Bladet Sport
Seneste fodbold
Hent flere
Mest læst i fodbold
Hent flere
Tipsbladet
Svensk klub præsenterer Bjørn Paulsen
Peruviansk klub vil have AaB-profil tilbage
Transfer TV: OB har mange bolde i luften
Brøndby er tæt på transfergennembrud
SIF-anfører er tilfreds med aflysning af træningslejr
SønderjyskE henter assistenttræner i AC Horsens
EKSTRA Sport og spil
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Christina Ehrenskjöld
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen