Olsen giver tid til at finde nye klubber

- Jeg håber, at spillerne hurtigst får afklaret deres klubforhold, siger Morten Olsen om de mange spillere med uafklarede situation

Thomas Kahlenberg er med Wolfsburg på træningslejr pt., men ikke meget tyder på, at han har en fremtid i den tyske Bundesligaklub. (Foto: Lars Poulsen)
Thomas Kahlenberg er med Wolfsburg på træningslejr pt., men ikke meget tyder på, at han har en fremtid i den tyske Bundesligaklub. (Foto: Lars Poulsen)

BRØNDBY (ekstrabladet.dk): Nicklas Bendtner er undtagelsen. Han er med i testkampen mod Slovakiet i næste uge, selv om han stadig er på klubjagt og på vej væk fra Arsenal.

Men til gengæld har landstræneren givet Simon Poulsen, Thomas Kahlenberg og Simon Kjær 'fri' til at tænke på at få klubsituationen på plads, før de igen er aktuelle til landsholdet.

- Simon Poulsen har trænet i Sønderborg, og Simon Kjær er lige kommet tilbage fra fem fridage, så de skal have afklaret, hvor de skal spille. Vi ser, at nogle af vores spillere er lidt i klemme, men vi håber, at de får en klub, så de sikrer sig lidt kamptræning før opgøret mod Tjekkiet, fastslår Morten Olsen.

Læs også:

Se også: Olsen har brug for 'speedspiller' Rommedahl

Landstræneren har valgt at udtage Nicklas Bendtner, selv om angriberen kun har trænet med Arsenals reserver og ikke har fået kamptræning siden EM.

- Vi ved ikke før 27. august, om Nicklas får lov at spille for os mod Tjekkiet. Derfor må vi mod Slovakiet i næste uge forberede os på, han ikke er med og ikke kan spille. Derfor regner jeg med, at han spiller én halvleg, så må vi prøve nogle andre muligheder, forklarer landstræneren.

Nicklas Bendtner er af det europæiske fodboldforbund UEFA blevet idømt en spilledags karantæne for sit 'reklame-underbuksestunt' under EM. Dansk Boldspil-Union har dog appelleret karantænen.

Læs også:

Se også: Olsen dropper syv EM-spillere

Morten Olsen erkender samtidig, at enkelte spillere er udtaget på baggrund af deres præstationer under EM, fordi det lige nu kun er den danske og belgiske sæson, der er kommet i gang.

Han ser testkampen mod Slovakiet som en fin opladning til mødet med Tjekkiet om én måned.

- Det er et hold, der spiller samme talkombination som Tjekkiet. Det er en rigtig god sparringspartner, mener landstræneren.

kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i sport
Seneste i sport
Mest læste på ekstrabladet.dk
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Kim Vangkilde
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen