Gå til artikel om 1 sek Gå til artikel
Gå til artikel
EM 2012

Skøre Balotelli: Mere mand end Peter Pan

Den italienske angriber vil ikke love, at han jubler hvis han scorer mod England. ’Vi får se’, siger han

  • Balotelli fik mundkurv på efter sin scoring mod Irland. (Foto: AP)
Balotelli fik mundkurv på efter sin scoring mod Irland. (Foto: AP)

KIJEV (ekstrabladet.dk): Han er en underholdende fyr, ham Mario Balotelli.

Den kontroversielle italienske angriber sørgede i hvert fald får mange gode grin, da Italien lørdag aften holdt sin pressekonference på Det Olympiske Stadion i Kijev forud for søndagens kvartfinalemøde med England.

Den 21-årige Manchester City-spiller rodede sig ud i nogle gevaldige sammenligner, der ikke kun fik journalisterne, men også ham selv til at smile.

- Der er to metaforer for personen Mario, ikke spilleren. Jeg synes, at jeg er en mand, men det behøver jeg slet ikke at sige.

- Peter Pan er sjov, og jeg kan nok være sådan. Jeg gør tingene på min egen måde, med frihed, men jeg er mere mand end Peter Pan, sagde Mario Balotelli. Så er det bare lige, hvordan det citat fra den gale italiener skal tolkes…

Måljubel? Vi får se
Han fik også stillet spørgsmål på engelsk, som han tydeligvis forstod. Men så begyndte han pludselig at tale italiensk med landstræner Cesare Prandelli og holdkammeraten Andrea Barzagli og glemte helt, hvad der var blevet spurgt om.

- Can you repeat the question, måtte han spørge, inden han selv kunne give svaret.

- Jeg håber på en god kamp. Det bliver sjovt at møde flere af mine holdkammerater (fra Manchester City, red.). De kender mig, jeg kender dem.

- Jeg håber, at det bliver sjovt. Og jeg håber, at de taber, selv om de er mine holdkammerater. Den jeg frygter mest… ingen! sagde Balotelli og afviste, at han havde noget at bevise i EM-kvartfinalen i Kijev.

- Personen Mario har intet at bevise over for englænderne, italienerne eller nogen andre. Vil jeg juble, hvis jeg scorer? Først skal jeg score, så får vi se.

Følg Ekstra Bladet Sport

- så giver vi dig noget at tale om

Følg Ekstra Bladet Sport

Mest læst i fodbold

Hent flere
Tipsbladet
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Claus Jessen
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen