Gå til artikel om 1 sek Gå til artikel
Gå til artikel
EM 2012

Agger: Jeg er stolt

Hovedet højt: Kaptajnen roser matroserne for at have løftet sig helt vildt under EM - men nu er han så træt, at han næsten ikke har kræfter til at holde ferie

  • Foto: Lars Poulsen
Foto: Lars Poulsen

LVIV (ekstrabladet.dk): - Jeg har det fint, lyver kaptajnen med et skævt smil.

– Jeg er skuffet, og det tror jeg, samtlige af drengene er, det tror jeg sgu. Men jeg er ikke skuffet over præstationerne. Drengene giver sgu alt, hvad de har. Vi må bare indrømme, vi var oppe mod en klassemodstander i dag. De var bare bedre. Men jeg synes, vi spiller dem godt. Vi kommer på 1-1, og vi har en kæmpe chance. Scorer vi på den, ser det helt anderledes ud, siger anføreren.

Han har lige givet alt – og lidt til – i 90 hæsblæsende minutter mod Tysklands sprudlende unghingste. Den kamp trak tænder ud!

– Vi har flyttet os. Vi er oppe mod tre af de bedste fodboldhold i Europa – måske verden – og at spille lige op mod dem, det er selvfølgelig stort i sig selv. Det kan vi selvfølgelig ikke bruge til noget lige nu, men jeg synes i hvert fald godt, man kan gå rundt og klappe drengene lidt på skuldrene. For det var virkelig godt gået, det var det, siger Daniel Agger.

Han og drengene har trods den tidlige exit alligevel overbevist fodbold-Danmark, at der er potentiale til noget stort. Han har ikke selv fulgt interessen så voldsomt, men vil dog gerne sige tak:

– Det er svært at vurdere, hvordan det har været derhjemme. Jojo, det har været stort efter sejren over Holland, og du kan også se, der er mange på stadion i aften. Det skylder vi dem stor tak for. De bærer os frem i dag, helt sikkert, siger Daniel Agger, som er godt brugt efter et hårdt EM.

- Jeg er træt. Rigtig træt. Og det tror jeg også, de andre er.

- Vi er godt trætte, og det tror jeg også, du kan se inde på banen i dag. De nedbrød os stille og roligt - uden egentlig at komme til de store chancer, men engang imellem må man også bare tage hatten af. Det var en hård kamp mod det mest boldsikre hold, vi har mødt.

Lød det fra Daniel Agger, som er stolt over holdkammeraterne.

– Vi har løftet os et niveau eller to i forhold til VM, og det skulle vi også. Jeg synes egentlig, vi har været godt med i alle tre kampe, siger Daniel Agger.

Læs også

Følg Ekstra Bladet Sport

- så giver vi dig noget at tale om

Følg Ekstra Bladet Sport
Seneste fodbold
Hent flere
Mest læst i fodbold
Hent flere
Tipsbladet
Simon Poulsen sagde nej til millioner: Har valgt med hjertet
Rundens Hold i Superligaen - 23. spillerunde
B.93-træner: Sandsynligheden taler for FCK
Randers-assistent tror på Andreas Bruhn: Han vil bevise sig
Tirsdagens Rygtebørs: Arsenal vil tilknytte Napoli-italiener til offensiven
Esberg-træner: Positivt at holde nullet
EKSTRA Sport og spil