EM 2012

Ebbe tror på Bendtner-mål

- Det går i den rigtige retning, så mon ikke der er et mål i ham mod Tyskland? siger træner Ebbe Sand med en vis forudanelse i stemmen

LVIV (ekstrabladet.dk): Angrebstræner og landsholdslegende Ebbe Sand har stor fidus til Nicklas Bendtner efter at have set den 24-årige angriber træne og spille kampe i de snart tre uger før og under EM.

Målene mod Portugal var det sidste, ’Big Ben’ manglede for at finde sig selv ved EM.

- Det booster selvfølgelig hans selvtillid. Det er vildt vigtigt, siger Sand.

Se mere:

Se også: Bendtner vil stadig være EM-topscorer

- Det er altid vigtigt som angriber at score de mål. Især efter den første kamp, hvor han også arbejder stenhårdt for holdet men ikke rigtigt kommer frem til chancer.

- Men man ved også, at man nok skal få en halv chance mod Holland, og så er det bare med at få scoret. Det må man sige, at han gjorde.

- Det går i den rigtige retning, så mon ikke der er et mål i ham mod Tyskland? siger træner Ebbe Sand med en vis forudanelse i stemmen.

Se også:

Se også: Ebbe Sand: Bendtner er vores politibetjent

- Bendtners naturlige selvtillid er nøglen til scoringer mod Tyskland. Man skal tro på sig selv, hvis man skal score mod den slags hold. Og Bendtner er fysisk og mentalt, hvor han skal være.

- Man kan mærke, det er en spiller, der tror på sig selv, på sine kvaliteter. Det er jo sundt. Især i sådan nogle kampe, hvor der er så stort pres. Så er det vigtigt, at man hviler i sig selv og tror på sig selv, siger den tidligere Schalke-stürmer om sin 24-årige landsholdselev.

Læs også

Følg Ekstra Bladet Sport

- så giver vi dig noget at tale om

Følg Ekstra Bladet Sport
Seneste fodbold
Hent flere
Mest læst i fodbold
Hent flere
Tipsbladet
Giroud bag fransk sejr
Holland dummer sig i Bulgarien
Ronaldo sparker Portugal til sejr
Tidligere Premier League-profil alvorligt syg
Hareide: Det bliver en tæt kamp
Rashford vil med til U-21 EM
EKSTRA Sport og spil