EM 2012

Polen elsker de danske tabere

Mistanke om massivt pjækkeri blandt Kolobrzegs skolebørn - de danske tabere fra Portugal-kampen er fortsat de helt store helte i Østersøbyen

  • De polske værter er bestemt ikke trætte af deres danske gæster (Foto: Lars Poulsen)
De polske værter er bestemt ikke trætte af deres danske gæster (Foto: Lars Poulsen)

KOLOBRZEG (ekstrabladet.dk): Daniel Agger lignede onsdag aften efter nederlaget mod Portugal en mand, der lige havde tabt EM-finalen efter personligt at have spillet en møgkamp.

Til torsdagens træning var både anføreren og holdet kommet et stort skridt videre.

Se også:

Se også: Dansk udtur: Tre i top - Poulsen var flop

Selvom himlen over stadion i Kolobrzeg var grå og tung, var tilskuerpladserne proppet med – pjækkende? – skolebørn. Og polakkerne hyldede de danske spillere som helte.

- Mooooor-ten Oooolsen! gjaldede stadionspeakeren, da den danske landstræner viste sig på stadion, og det bifald, den erfarne træner derefter fik, var tydeligvis noget, der varmede – Olsen hilste ud til publikum og bukkede sig derefter ned for at røre ved hjemmebanens græs.

- Det var en god kamp i går. Ærgerligt at I tabte, sagde en polak til ekstrabladet.dk, og på et banner bag det ene mål kunne man læse følgende tekst: 'Euro 2012 Final: Poland vs. Denmark'.

Agger: Vi har set kampen igen
Agger fremhævede før træningen alt det positive, man trods alt kunne tage med fra Portugal-kampen.

- Vi fik set det meste af kampen i går aftes, da vi kom hjem. Jeg synes egentlig, der kom flere positive ting frem, sagde Agger til ekstrabladet.dk.

- Især i 2. halvleg synes jeg, vi har tilløb til rigtig mange ting, og vi spiller flot rundt om dem. Alle folk skal have en stor cadeau for den arbejdsindsats, de yder. Det er ekstremt godt. Vi løber for hinanden, vi arbejder for hinanden, vi er der for hinanden, roste anføreren sine holdkammerater.

Læs mere:

Soccer Euro 2012 Denmark Portugal EM 2012 - 13. jun. 2012 Sådan kommer Danmark videre

- Men benene er tunge, lød det fra Agger.

Eriksen fortsat meget skuffet
Hvor de fleste spillere var afklarede og kiggede fremad, virkede Christian Eriksen fortsat godt skuffet.

- Humøret? Det ved jeg ikke. Det kunne da godt have været bedre. Det er helt sikkert. Det er lidt ærgerligt, at vi står her i dag på den her måde, sagde Eriksen til ekstrabladet.dk.

Spillerne fra onsdagens startopstilling løb en lille tur og fik rørt benene, før de forlod træningen efter en halv time. Reserverne gik derefter i gang med småspil overvåget med videnskabelig interesse af trænerteamet bestående af Morten Olsen, Peter Bonde, Ebbe Sand, Torben Storm, Morten Wieghorst og Jens Bangsbo.

Se mere:

Portugal scorer til 3-2 mod Danmark EM 2012 - 13. jun. 2012 3d-TV: Målet, der knækkede Danmark

Der skal formentlig en eller flere nye spillere i startopstillingen mod Tyskland på søndag. Niki Zimling og Dennis Rommedahl er tvivlsomme med skader, mens Daniel Agger spillede onsdagens kamp med en mindre skade og blev sparet torsdag. Anføreren er dog klar til at spille søndag.

Læs også

Følg Ekstra Bladet Sport

- så giver vi dig noget at tale om

Følg Ekstra Bladet Sport
Seneste fodbold
Hent flere
Mest læst i fodbold
Hent flere
Tipsbladet
Mandagens rygtebørs: Barcelona og Liverpool i vild byttehandel
Ribery afviste Barcelona og Real Madrid
Henry tvivler på managerrolle i Arsenal
Danmark totaludspillet af stærke England
Fabinho roser stortalent: Ender i Real Madrid eller Barcelona
Mor scorede sit første landskampsmål
EKSTRA Sport og spil