VM 2014

Viktor Fischer håber på VM-kval-kampe

Talentet Viktor Fischer fra Ajax mener, at han om tre-fire måneder kan være længere fremme i sin udvikling

  • (Foto: Lars Poulsen)
(Foto: Lars Poulsen)

Ajax Amsterdam-angriberen Viktor Fischer håber, at han hen over vinteren kan spille sig længere ind i landsholdsvarmen og bringe sig selv i spil til forårets VM-kvalifikationskampe mod Tjekkiet og Bulgarien i marts.

Selv om landstræner Morten Olsen gav Fischer debut i sidste uges 1-1-kamp mod Tyrkiet, så gjorde Olsen det også klart, at den 18-årige angriber var med på et yderligt mandat.

Fischer har selv en klar idé om, hvad der kræves af ham i de kommende måneder hos Ajax.

- Det er enkelt nok. Jeg skal holde fast i det gode spil og være inde omkring holdet i Ajax og blive ved med at spille. Det er det vigtigste.

- For at spille på A-landsholdet skal man selvfølgelig spille førsteholdsfodbold, fastslår Viktor Fischer, der for en måned siden spillede ynglingefodbold i sin hollandske klub.

Se også:

Se også: Komet-Fischer: Dumt at sparke 17 meter forbi

Siden er det med danskerens egne ord 'eksploderet' for ham med debut i Champions League og to mål i sin første kamp fra start for Ajax i Æresdivisionen.

- Jeg tror, at der er tre-fire måneder til, at der er landsholdsfodbold igen, og det er jo lang tid til at bide sig fast på klubholdet eller det modsatte. Det bliver spændende at se.

- Jeg håber jo selv, at jeg er endnu længere fremme i min udvikling om tre måneder, når landsholdet spiller igen, og at jeg kan være så dygtig, at jeg måske får genvalg, men samtidig vil jeg lige sige, at det forventer jeg ikke, fortæller Viktor Fischer.

Den 6. februar skal landsholdet sandsynligvis spille en testkamp, inden det i slutningen af marts gælder VM-kvalifikationskampene ude mod Tjekkiet og hjemme mod Bulgarien.

Seneste Ekstra Bladet job

Følg Ekstra Bladet Sport

- så giver vi dig noget at tale om

Følg Ekstra Bladet Sport
Tipsbladet

Seneste i VM 2014 Fodbold

Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Linette K. Jespersen
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen

Velkommen. Vi er rigtig glade for dit besøg!

Men vi er knap så glade for at se, at du blokerer for annoncer.

Vores annoncer gør det muligt for os at tilbyde en stor del af vores indhold – helt gratis.
Hvis du tillader annoncer på ekstrabladet.dk, kan vi blive ved med at servere dig gratis nyheder. Måske værd at overveje en ekstra gang?

Er du EKSTRA-abonnent?

Oplever du problemer? Kontakt webmaster@eb.dk

Når du besøger ekstrabladet.dk tjekker vi, om du blokerer annoncer. Sådan gør vi.