VM 2014

Smarte Welbeck - scorede Zlatans trøje

Zlatans trøje fra hans allerede berømte firemålskamp mod England er en formue værd

  • Danny Welbeck og Zlatan Ibrahimovic har byttet trøjer efter landskampen i onsdags. (Foto: AP/Claudio Bresciani)
Danny Welbeck og Zlatan Ibrahimovic har byttet trøjer efter landskampen i onsdags. (Foto: AP/Claudio Bresciani)

Ryan Shawcross, Joe Hart og Jack Wilshere sagde tak for kampen uden at bede om trøjen, men så slog Danny Welbeck til og byttede trøje med Zlatan Ibrahimovic efter landskampen mellem Sverige og England i onsdags. Og det var smart gjort af Manchester United-angriberen.

Den engelske avis The Sun beretter nemlig, at Zlatans trøje fra 4-2-kampen, hvor Zlatan Ibrahimovic scorede alle fire mål for Sverige - inklusive det fantastiske saksesparksmål til 4-2 - allerede vurderes at være en formue værd.

Læs også:

Se også: TV: Zlatan-show: Saksespark fra 25 meter

The Sun har fået firmaet Exclusive Memorabilia til at vurdere trøjen, og firmaet vurderer den til at være lige knap 300.000 kr. værd.

- Welbeck sidder på en mindre formue. Trøjen er af stor interesse for samlere på grund af det spektakulære mål, personen, der havde trøjen på, og fordi han scorede målet mod England og på et helt nyt stadion, siger Tom Rollett fra Exclusive Memorabilia til den engelske avis.

Zlatans svenske holdkammerat Jonas Olsson fra West Bromwich sikrede sig efter kampen PSG-angriberens støvler, og de er allerede blevet solgt for ca. 30.000 kr. til fordel for velgørenhed.

Læs også:

Se også: Laudrup: Gid Zlatan var dansk

I forhold til Diego Maradonas spilletrøje fra den berømte 'Hand of God-kamp' mellem Argentina og England ved VM i 1986 er det dog småting. Tom Rollett mener, at den vil kunne indbringe små tre mio. kr.

Den indehaves i øjeblikket af den tidligere Aston Villa- og Tottenham-spiller Steve Hodge, som fik den efter kampen af Maradona, og udstilles på National Football Museum i Manchester. Også temmelig smart gjort!

Læs også

Følg Ekstra Bladet Sport

- så giver vi dig noget at tale om

Følg Ekstra Bladet Sport
Mest læste VM 2014
Hent flere
Tipsbladet
FCM svækket før Brøndby-kamp: Skadet Tim Sparv misser opgøret
Röcker om Brøndby: Er taknemmelig for den her chance
Optakt: Esbjerg fB - Randers FC
Kantspiller forlader FC Nordsjælland: Klar for norsk klub
Tidligere FCK-angriber: Jeg ramte bunden
Officielt: Dortmund henter Gladbach-stjerne
Seneste i VM 2014 Fodbold
EKSTRA Sport og spil