VM 2014

Anføreren faldt igennem - se karaktererne

Det var ikke ligefrem en opløftende indsats af landsholdet i aftes i Tyrkiet

  • Nicklas Bendtner lyste ikke op i Istanbul. (Foto: Lars Poulsen)
Nicklas Bendtner lyste ikke op i Istanbul. (Foto: Lars Poulsen)

Der var langt mellem snapsene i Istanbul i aftes, da Danmark og Tyrkiet spillede venskabskamp.

Både aftenens anfører Nicklas Bendtner og stamspilleren Simon Kjær spillede langt fra op til deres bedste, mens andre greb chancen - blandt andet en debutant.

Se alle karaktererne her:

Stephan Andersen 4

Han er førstevalget. Solid indsats og chanceløs ved scoringen. Leverede fin redning på Nuri Sahins frispark og på hovedstød efter pausen.

Daniel Wass 3

Meget stærk i offensiven, hvor han var med i flere fine opspil. Dynamisk og aggressiv. Lidt problemer defensivt. Klart alternativ til Lars Jacobsen.

Simon Kjær 2

Forsvarets mest rutinerede svigtede, da tyrkerne udlignede. Han var passiv og fik ikke blokeret afslutningen. Forinden havde han leveret en jævn indsats.

Kris Stadsgaard 4

Han er kun fjerde eller femtevalg til pladsen, men i sin tredje landskamp leverede han en flot indsats. Han er dygtig til at læse spillet.

Kevin Conboy 2

Startede fint og slog et par gode indlæg, men havde store problemer defensivt. Tøvende og placeringsvanskeligheder. Ingen fremtidsløsning.

Nicolai Stokholm 4

Danmarks bedste. Han er altid rolig med bolden og meget velovervejet, når han skiller sig af med den. En meget klog spiller, der laver ganske få fejl.

Casper Sloth 4

En fin debut med få skønhedspletter. Viste initiativ og stort engagement. Han havde bolden meget spillede med stor udstråling. Udskiftet i pausen.

Christian Eriksen 3

En indsats på det jævne. Der var flere gode momenter, men også en del udfald. Han var tæt på at score før pausen. Fin frispilning til Emil Larsen.

Kasper Lorentzen 2

Han fik en halvleg på højrekanten. Her overbeviste han ikke om, at han er fremtidens løsning på pladsen. Han havde et skud over mål.

Nicklas Bendtner 2

22 mål i 55 kampe er en flot statistik. Men ingen stor landskamp af anføreren, selv om han scorede. Han løber sjældent ekstra meter og virker uskarp.

Michael Krohn-Dehli 3

Fine gennembrud før pausen, men også boldtab, der kunne have kostet dyrt. Rykkede efter pausen til højre, hvor han flere gange truede tyrkerne.

Jakob Poulsen 2

Kom på banen efter pausen og stod for frispilningen, der førte til straffesparket til Krohn-Dehli. Men han ligner ingen fast starter.

Emil Larsen 3

Fik sin landsholdsdebut straks efter pausen. Han misbrugte en gylden chance på flot frispillning fra Christian Eriksen. Startede til venstre, men rykkede til højre.

Viktor Fischer 2

Han blev den syvende yngste debutant, da han afløste Michael Krohn-Dehli. Han nåede ikke at sætte et aftryk, men sendte en afslutning langt forbi mål.

Morten Olsen 4

Han sendte fire debutanter ind og var tvunget til at spille med Stokholm hele kampen, fordi Silberbauer havde fået trælår. Fik set Conboy ikke er løsningen.

Følg Ekstra Bladet Sport

- så giver vi dig noget at tale om

Følg Ekstra Bladet Sport
Tipsbladet

Seneste i VM 2014 Fodbold

Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Pernille Holbøll
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen