VM 2014

Forrykt svensk comeback: Fra 0-4 til 4-4 i Tyskland

Sverige kom tilbage fra 0-4 og fik 4-4 mod Tyskland i VM-kvalifikationskampen i Berlin

  • Zlatan Ibrahimovic reducerede til 1-4 i det 62. minut, og havde travlt med at finde midterlinjen bagefter - med god grund skulle det vise sig, for svenskerne kunne lige nå en uafgjort. (Foto: AP)
Zlatan Ibrahimovic reducerede til 1-4 i det 62. minut, og havde travlt med at finde midterlinjen bagefter - med god grund skulle det vise sig, for svenskerne kunne lige nå en uafgjort. (Foto: AP)

Sverige leverede et forrygende comeback mod Tyskland, og efter at have været nede med 0-4 fik de 4-4 i topopgøret i VM-kvalifikationsgruppe C.

Tyskerne startede som lyn og torden på Olympia Stadion i Berlin og særligt en mand var i højt spilhumør - Miroslav Klose.

Lazio-spilleren, som netop har modtaget en fairplay-pris i Tyskland, bragte hjemmeholdet på 2-0 i løbet af bare et kvarters spil.

Svenskerne fik ikke et ben til jorden i den første time af opgøret, hvor også Per Mertesacker og Mesut Özil kom på scoringstavlen.

Men da kampen syntes afgjort, trak tyskerne lidt i bremsen og så fik svenskerne pludselig lyst til at være med. Det skulle tyskerne aldrig have gjort.

Se også:

Se også: Norge redder æren i VM-kval på Cypern

På få minutter overrumplede svenskerne det tyske forsvar, da først Zlatan Ibrahimovic og dernæst Celtic-spilleren Mikael Lustig reducerede til 1-4 og 2-4. Og så var svenskerne med.

De blå-gule fik flere gode chancer, og med et kvarter tilbage af kampen bragte den tidligere Brøndby-spiller Johan Elmander for alvor spænding i opgøret, da han bragte Sverige på 3-4.

I de sidste sekunder af overtiden udlignede Rasmus Elm til 4-4.

Miroslav Klose fik tidligere tirsdag fairplayprisen fra det tyske fodboldforbund (DFB), efter at han i september fik dommeren til at annullere et af sine mål, fordi det blev scoret med hånden.

Den 34-årige forward, der spiller for Rom-klubben Lazio i den italienske Serie A, informerede på banen dommeren om, at han havde fået hjælp af hånden til det mål, han netop havde scoret mod Napoli.

I gruppe H blev kampen mellem England og Polen aflyst på grund af voldsomt regnvejr.

Se også:

Se også: Hollandsk klasse i topopgør

Seneste Ekstra Bladet job

Følg Ekstra Bladet Sport

- så giver vi dig noget at tale om

Følg Ekstra Bladet Sport
Tipsbladet

Seneste i VM 2014 Fodbold

Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Linette K. Jespersen
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen

Velkommen. Vi er rigtig glade for dit besøg!

Men vi er knap så glade for at se, at du blokerer for annoncer.

Vores annoncer gør det muligt for os at tilbyde en stor del af vores indhold – helt gratis.
Hvis du tillader annoncer på ekstrabladet.dk, kan vi blive ved med at servere dig gratis nyheder. Måske værd at overveje en ekstra gang?

Er du EKSTRA-abonnent?

Oplever du problemer? Kontakt webmaster@eb.dk

Når du besøger ekstrabladet.dk tjekker vi, om du blokerer annoncer. Sådan gør vi.