Gå til artikel om 1 sek Gå til artikel
Gå til artikel
VM 2014

Morten Olsen afviser kritik af masseafbud

Landstræner Morten Olsen modtog masser af afbud op til onsdagens venskabskamp mod Tyrkiet. Nu er de klar igen

  • Morten Olsen blev tvunget til eksperimenter i onsdagens kamp mod Tyrkiet på grund af de mange afbud. (Foto: Lars Poulsen)
Morten Olsen blev tvunget til eksperimenter i onsdagens kamp mod Tyrkiet på grund af de mange afbud. (Foto: Lars Poulsen)

Der var bunkevis af afbud på det danske fodboldlandshold grundet skader, sygdom og manglende fysisk parathed før onsdagens venskabskamp mod Tyrkiet, der endte 1-1.

Men de fleste af spillerne var allerede klar igen få dage efter landskampen i Istanbul. Landstræner Morten Olsen afviser dog, at spillerne har nedprioriteret landsholdet.

- De spillere, der ikke kunne spille onsdag, kunne så spille her i weekenden. Og sådan er det mange gange i en periode, hvor der er et tæt kampprogram.

- De melder afbud, fordi de ikke er klar. Sådan er der hos os. Så kan det godt være, det er anderledes i andre lande, siger Morten Olsen til sporten.tv2.dk.

Landstræneren modtog ni afbud før Tyrkiet-kampen, men stort set alle har spillet kamp i denne weekend.

Her er et overblik over de spillere, der meldte afbud til landskampen, men var klar til at spille i denne weekend:

Okores spillede hele kampen fredag
* Jores Okores - spillede hele kampen, da FC Nordsjælland fredag aften vandt 3-0 over AGF i Superligaen. Meldte afbud med den begrundelse, at han ikke var fysisk i stand til at spille kampen.

* Daniel Agger - spillede de første 81 minutter af Premier League-kampen, da Liverpool lørdag vandt 3-0 over Wigan. Meldte afbud til landsholdet med lyskeproblemer.

* Nicklas Pedersen - spillede hele kampen og scorede, da hans belgiske klub Mechelen spillede 1-1 mod Charleroi lørdag. Meldte afbud til landsholdet med lyskeproblemer.

* William Kvist - spillede hele kampen for Stuttgart i lørdagens 2-1-sejr ude over Mönchengladbach. Meldte afbud til landsholdet med influenza, som også havde sat ham ud af spillet i Bundesligaen i weekenden før Tyrkiet-kampen.

* Anders Lindegaard - spillede hele kampen for Manchester United i lørdagens 0-1-nederlag til Norwich i Premier League. Meldte afbud til landsholdet, fordi han fik et vrid i knæet op til kampen.

FCK-duo klar igen
* Andreas Cornelius - er med i FC Københavns trup til søndagens opgør mod FC Midtjylland. Angriberen meldte fra til landsholdet på grund af sygdom.

* Lars Jacobsen - er ligeledes med i FCK's trup til opgøret mod FCM. Meldte afbud til landsholdet med en skade i læggen.

* Michael Silberbauer - er med i truppen til OB’s kamp udekamp mod Randers mandag aften. Meldte fra til landsholdet på grund af et trælår.

* Niki Zimling - er som den eneste fortsat skadet og var heller ikke med for belgiske Club Brugge i lørdagens 6-2-sejr ude over Waasland-Beveren.

Følg Ekstra Bladet Sport

- så giver vi dig noget at tale om

Følg Ekstra Bladet Sport
Tipsbladet

Seneste i VM 2014 Fodbold

Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Claus Jessen
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen