Stephan Andersen kræver spilletid i Evian

Danmarks førstemålmand Stephan Andersen satser på, at han får spilletid i sin franske klub Evian.

  • Stephan Andersen vil kræve spilletid i sin klub Evian. (Foto: Lars Poulsen)
Stephan Andersen vil kræve spilletid i sin klub Evian. (Foto: Lars Poulsen)

Efter en tæt og jævnbyrdig målmandsduel endte det med at blive Stephan Andersen, som blev valgt som Danmarks førstemålmand i lørdagens VM-kvalifikationskamp mod Tjekkiet.

Stephan Andersen holdt buret rent i kampen, som endte 0-0, og den ballast tager han med hjem til sin franske klub Evian, hvor han indtil videre har siddet på bænken i denne sæson.

- Jeg tager en dag ad gangen, og forhåbentlig kommer jeg tilbage til Evian og får noget spilletid. Og så gælder det for mig om at gøre det godt, når jeg får chancen, siger Stephan Andersen.

Den tidligere Brøndby-keeper holdt Anders Lindegaard på bænken, som også var tilfældet under sommerens EM-slutrunde i Polen og Ukraine.

- I denne uge har jeg haft fuld fokus på landskampen og på at vise, at det var mig, der skulle spille. Og det var rart, at det blev mig, der kom til at spille, og at jeg spillede til nul, forklarer Stephan Andersen.

Han var ikke tilfreds med det uafgjorte resultat mod tjekkerne, som sætter Danmark under pres i de næste VM-kvalifikationskampe.

- Når vi kigger på kampen, så er det selvfølgelig ærgerligt, at vi ikke fik en sejr. Tjekkerne ville jo ikke rigtig noget. Jeg tror, de havde et skud fra distancen, og ellers stod de bare dernede.

- Jeg synes, vi skabte de chancer, vi skulle for at vinde fodboldkampen. Det var svært, når vi ikke puttede den i kassen. Så kan man ikke vinde, mener Stephan Andersen.

- Vi kan ikke være tilfredse, som kampen forløb og udviklede sig. Da vi kunne se, at tjekkerne ikke rigtig ville noget, var det os, der styrede det meste af kampen, og det skulle vi have udnyttet, pointerer Evian-spilleren.

Danmarks næste kampe er mod Bulgarien og Italien på udebane, og de spilles begge i midten af oktober.

Læs også

Følg Ekstra Bladet Sport

- så giver vi dig noget at tale om

Følg Ekstra Bladet Sport
Mest læste VM 2014
Hent flere
Tipsbladet
Viborg vil forstærke sig på midtbanen
SønderjyskE havde store forventninger til Okwi
Ankersen på vej væk: Dejligt med interesse
Lasse Vigen tvivler på Danmark - pilen har ændret retning
Brøndby: Ingen kontrakt til Marfelt
Mikael Ishak om transfer: Det kan gå stærkt
Seneste i VM 2014 Fodbold
EKSTRA Sport og spil
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Linette K. Jespersen
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen