VM 2014

Olsen i vildrede

Landstræneren har hjerken besluttet sig for sin målmand, anfører eller startopstilling mod Tyrkiet i morgen

  • Morten Olsen har noget at spekulere på forud for onsdagens sæsonafslutning på BJK ?nönü Stadium i Istanbul. (Foto: Lars Poulsen)
Morten Olsen har noget at spekulere på forud for onsdagens sæsonafslutning på BJK ?nönü Stadium i Istanbul. (Foto: Lars Poulsen)

ISTANBUL (ekstrabladet.dk): Det er bestemt ikke altid nogen let tjans at være træner for det danske fodboldlandshold.

Før onsdagens testkamp i Tyrkiet, den sidste opgave i den resultatmæssigt værste sæson i Olsen regeringstid, er afbuddene således dryppet ind med samme hast som et tropisk regnskyl.

Derfor er det et landshold fuld af nye ansigter, der tirsdag landede i Istanbul, og det har givet Morten Olsen en hel del at spekulere over.

Se også: Olsen: AGF'er får debut i morgen

Han havde håbet at finde sin startopstilling på flyveturen, men her gik kabalen ikke op.

Så der venter formentlig landstræneren en lang aften på hotelværelset, selvom han allerede har fastslået, at der bliver spilletid til Casper Sloth og Kevin Conboy.

Se også: Kjær tror stadig på VM

- Vi har kun 16 markspillere med, så der er gode chancer for, at de fleste får spilletid, siger Olsen, der ikke hyler med i koret om, at testkampen er ubrugelig.

- Det bliver mange nye konstellationer. Vi har mange gode individuelle spillere, men de skal også fungere sammen, konstaterer landstræneren, som også mangler at beslutte sig for hvem, der skal bære anførerbindet og hvem, der skal stå på mål.

Se også: Fornem hæder til komet-Fischer

Simon Kjær og Nicklas Bendtner ligner de oplagte anfører-kandidater, mens det er spørgsmålet, om Stephan Andersen, som er vraget i Evian, kan holde sin plads i den danske startopstilling.

Bendtner, der i tirsdagens udgave af Ekstra Bladet langede ud efter den danske presse, håber, at det trods de mange afbud lykkes at hente en tiltrængt sejr.

- Det har ikke været det bedste år. Nu skal vi revanchere os, og jeg håber, at vi får muligheden i morgen, selvom det er en svær modstander.

Husk, at du kan følge kampen live på ekstrabladet.dk onsdag fra klokken 20...

Læs også

Følg Ekstra Bladet Sport

- så giver vi dig noget at tale om

Følg Ekstra Bladet Sport
Mest læste VM 2014
Hent flere
Tipsbladet
Mandagens rygtebørs: Barcelona og Liverpool i vild byttehandel
Ribery afviste Barcelona og Real Madrid
Henry tvivler på managerrolle i Arsenal
Danmark totaludspillet af stærke England
Fabinho roser stortalent: Ender i Real Madrid eller Barcelona
Mor scorede sit første landskampsmål
Seneste i VM 2014 Fodbold
EKSTRA Sport og spil