VM 2014

Olsen har opstillingen på plads

Morten Olsen har holdet på plads før den vigtige VM-kvalifikationskamp mod Bulgarien

  • Landstræner Morten Olsen på pressemødet i Sofia. (Foto: Lars Poulsen)
Landstræner Morten Olsen på pressemødet i Sofia. (Foto: Lars Poulsen)
1/2
Næste »

SOFIA (Ekstra Bladet): Bliver det Daniel Wass eller Patrick Mtiliga på venstre back, hvem får pladsen på midtbanen og skubber kometen Cornelius stjernen Nicklas Bendtner ud af startopstillingen?

Spørgsmålene til landsholdets startopstilling mod Bulgarien er flere end normalt, men på dagens pressemøde talte Morten Olsen ikke ligefrem over sig.

Tværtimod lagde han lidt røgslør ud med bemærkningen om, at han godt nok kan se landsholdets formation for sig, men ikke hvilke navne, der skal stå på holdkortet.

- Vi har fundet vores startformation. Vi har fundet tal-kombinationen, men ikke sat navne på endnu, lød det fra den danske landstræner.

Som dog gik så langt som til at rose Nicklas Bendtner, der efter alt at dømme får lov til at beholde sin plads i startopstillingen trods meget begrænset kamptræning. Blot 11 minutters spilletid er det blevet til i Juventus - men det kan være nok til at holde Andreas Cornelius på bænken.

- Han har været i udmærket form. Heldigvis har vi to kampe, så hvis han ikke er klar til den første, så er han klar til den anden, sagde Morten Olsen på pressemødet, hvor han desuden roste den danske trup.

- Det er sjældent, vi ytrer os positivt om vores trup, men det er en fornøjelse med den blanding, vi har af nye og gamle. En trup med erfaring og bevistheden om at være modne. Det skaber tillid, sagde Olsen, som fremhæver den konkurrence, der er kommet om pladserne i startopstillingen.

Den danske trup er helt skadesfri før kampen fredag aften.

Kampen spilles klokken 20 og sendes på 6'eren.

Læs også

Følg Ekstra Bladet Sport

- så giver vi dig noget at tale om

Følg Ekstra Bladet Sport
Mest læste VM 2014
Hent flere
Tipsbladet
Mor scorede sit første landskampsmål
William Kvist kritiserer Frank Arnesen
Trods rygter om United: Griezmann er glad i Madrid
Dansk U21-opstilling: Niels Frederiksen ryster posen
Feyenoord-kaptajn: Nicolai Jørgensen har været en åbenbaring
Nicolaj Thomsen tvivler på FCK-debut i foråret
Seneste i VM 2014 Fodbold
EKSTRA Sport og spil