Lindegaard skadet: AGF-keeper på landsholdet

Den danske Manchester United-keeper misser VM-kval kampene mod Bulgarien og Italien

  • Steffen Rasmussen er kaldt op til A-landsholdet, efter at Anders Lindegaard igen er blevet skadet. (Foto: Ernst van Norde)
Steffen Rasmussen er kaldt op til A-landsholdet, efter at Anders Lindegaard igen er blevet skadet. (Foto: Ernst van Norde)

David de Geas indtog i Manchester Uniteds mål her i eftermiddag kommer desværre på baggrund af rigtig dårlige nyheder fra Anders Lindegaard.

For den danske keeper er blevet nødt til at melde fra til de kommende landskampe grundet en ny skade.

Det står endnu ikke klart, hvor alvorlig skaden er, og om det nok en gang kommer til at koste danskeren en langvarig pause, som det skete sidste efterår.

Dengang mistede Lindegaard pladsen i United-målet grundet en alvorlig ankelskade. Det endnu engang Lindegaards ankel, nærmere bestemt et ledbånd, der er problemet, melder DBU.

Morten Olsen har indkaldt AGF's Steffen Rasmussen som afløser til kampene mod Bulgarien og Italien.

- Vi har været opmærksomme på Steffens kvaliteter i flere år. For to år siden havde vi chancen for at teste ham på ligalandsholdets træningstur til Korat i Thailand, hvor han stod i kampen mod Singapore.

- Det er vores viden om hans kvaliteter fra ligalandsholdet, der sammen med hans seneste præstationer og betydning for AGF’s aktuelle fremgang i Superligaen har gjort ham aktuel til at komme ind i truppen efter afbuddet fra Anders, siger landstræneren til DBU's hjemmeside.

Se også:

Se også: Balotelli udtaget til VM-kval mod Danmark

Læs også

Følg Ekstra Bladet Sport

- så giver vi dig noget at tale om

Følg Ekstra Bladet Sport
Mest læste VM 2014
Hent flere
Tipsbladet
Giroud bag fransk sejr
Holland dummer sig i Bulgarien
Ronaldo sparker Portugal til sejr
Tidligere Premier League-profil alvorligt syg
Hareide: Det bliver en tæt kamp
Rashford vil med til U-21 EM
Seneste i VM 2014 Fodbold
EKSTRA Sport og spil