Leon klar til VM-skæbnekampe

Den danske midtbanekriger har overvundet sin lårskade og spiller måske for Hannover 96 på onsdag

  • Leon Andreasen bliver klar til gyserne i VM-kvalen. (Foto: Lars Poulsen)
Leon Andreasen bliver klar til gyserne i VM-kvalen. (Foto: Lars Poulsen)
1 af 1

Mest læste VM 2014

Hent flere

EKSTRA Sport og spil

Hent flere
 

Morten Olsen kan ånde lettet op.

Og det samme kan alle de danske fodboldfans, der håber at se Leon Andreasen i en central rolle i de kommende VM-kvalkampe mod Bulgarien og Italien.

- Morten skal ikke være bekymret, for Leon er klar til kamp - faktisk allerede onsdag aften, når Hannover spiller i Bundesligaen, men det må være op til Leon, han tyske læge og træneren at vurdere, om han skal spille en rolle i det opgør eller have et par ekstra dage med træning, siger midtbanespillerens behandler, Thomas Jørgensen, til Ekstra Bladet.

Han har i de seneste dage haft besøg af midtbanedynamoen, som tog til København, da det lå fast, at han ikke var 100 procent klar til opgøret mod Hoffenheim. En kamp, som Hannover 96 i øvrigt tabte...

Se også: Bonde: Alvorligt hvis Daniel er ude <b>Læs også:</b> Bonde: Alvorligt hvis Daniel er ude

Leon Andreasen har dog vundet sin helt private kamp efter to år på diverse lægeklinikker og tribuner med ondt i højre lår. Nu er han både tilbage for klub- og landshold.

- Han fik en lillebitte forstrækning i venstre lår, som egentlig er en naturlig overbelastningsskade efter at have gået fra ingenting til i flere uger at have spillet to kampe om ugen.

- I de intense kampe laver han bevægelser, som man ikke kan træne i almindelige træningspas og i et styrkecenter, og det vil altid give lidt bøvl, forklarer Thomas Jørgensen.

Han har netop haft Andreasen på briksen for anden dag i streg. Begge dage har manden, det meste af Danmark vil kræve fra start i VM-kvalkampene, gennemgået fire-fem timer med træning og behandling.

- Leon er ved godt mod, og de er glade i Hannover, som vi gennem hele forløbet har været i tæt dialog med, siger Thomas Jørgensen.

Ansvarshavende chefredaktør: Poul Madsen Følg @pomaEB Ledende digital redaktør: Anders Refnov EKSTRA-redaktør: Lisbeth Langwadt Følg @langwadt Nyhedsredaktør lige nu:Mette Fleckner Kontakt Ekstra Bladet

Ekstra Bladet - Rådhuspladsen 37 - 1785 København V - Telefon: 33 11 13 13 - Fax: 33 14 10 00 - CVR nr. 26 93 36 76

Udgiver: JP/Politikens Hus A/S | Om Ekstra Bladet | Ophavsret | Persondata politik