VM 2014

Karakterer: Sådan spillede Agger og co

Landsholdets indsats var over det meste af linjen klart godkendt, men målene manglede

Seneste i VM 2014 Fodbold

Nyhedsbrev Sport
Få det seneste døgns største og vigtigste sportsnyheder direkte i din indbox - hver eftermiddag.

EKSTRA Sport og spil

Hent flere
 

Morten Olsen kunne sætte mange gode flueben udfor sine spilleres indsats mod Tjekkiet i går, men målene manglede, og det kom til at koste to point.

Se ekstrabladet.dk's karakterer her:

STEPHAN ANDERSEN 4
Der skulle gå 34 minutter før han havde sin første redning. Han havde en stille aften og spillede med sikkerhed i alt, hvad han foretog sig.

LARS JACOBSEN 3
Meget stærk i det offensive, hvor samspillet med Rommedahl sidder på rygmarven. Han havde flere farlige oplæg. Defensivt lukkede han helt af.

SIMON KJÆR 5
Ingen spilletid betyder intet. Han vandt alle sine dueller og spillede med både overblik og enorm autoritet. Og så havde han helt styr på pasningsspillet.

DANIEL AGGER 5
Kaptajnen leverer altid på et højt niveau. Han præsterede en pragtredning, da danskerne var trængt før pausen. Han har også et utal af gode offensive aktioner.

DANIEL WASS 4
En lovende indsats på venstrebacken. Gik godt med i kombinationerne og var solid og påpasselig i defensiven. Tæt på at score på farligt langskud.

WILLIAM KVIST 3
I forhold til EM-slutrunden spillede han bolden mere fremad banen. Han fik en advarsel, da han forsøgte at hive en tjekke i trøjen

THOMAS KRISTENSEN 2
Han startede fornuftigt med at bryde tjekkerne et par gange, men lavede også en graverende fejl i begge halvlege. De kunne have kostet. Leon Andreasen afløste ham.

CHRISTIAN ERIKSEN 3
Enorm løbevillighed og ofte fandt han de små rum mellem forsvar og midtbanen, men ikke alt lykkes. Han var tæt på rollen som matchvinder med to afslutninger.

DENNIS ROMMEDAHL 2
Det var en omgang blandede bolsjer. Havde en fin afslutning på hovedstød, men har også mange udfald. Kørte træt efter en times spil. Blev afløst af Tobias Mikkelsen.

NICOLAI JØRGENSEN 2
Spillede for første gang på højeste niveau den dybe angriber. Han får ikke et godkendt stempel for indsatsen. Kom til to afslutninger, men var for sjældent i boksen.

MICHAEL KROHN-DEHLI 3
Startede lidt skuffende, da han mistede en tæmning, men spillede sig op. Meget bevægelig og som altid dygtig i de små rum. Han kom slet ikke til afslutning.

LEON ANDREASEN 3
Efter mere end tre års fravær blev han klappet tilbage i Parken. Han tilførte energi og vildskab. Headede over på en god mulighed og testede Cech med skud.

ANDREAS CORNELIUS --
Kom på banen efter 71 minutter til sin debut, men får ikke karakter, fordi han ikke spillede 20 minutter.

TOBIAS MIKKELSEN --
Fik de sidste ti minutter og får derfor ikke karakter.

MORTEN OLSEN 4
Han skiftede ud undervejs og satsede på Cornelius i stedet for Helenius, fordi FCK-spilleren har været bedre til træning. Leon kom også ind og bragte ny energi.

Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen
Ledende digital redaktør:Anders Refnov
EKSTRA-redaktør:Lisbeth Langwadt
Udgiver:JP/Politikens Hus A/S
Alt på ekstrabladet.dk