Persondata politik

Dansk Champions League-garanti i Parken

FC Nordsjælland spiller deres hjemmekampe i Champions League på FC Københavns hjemmebane

Fodbold Mest læste

Seneste i Fodbold

Hent flere

EKSTRA Sport og spil

 

Selvom det bestemt endnu ikke er sikkert, at FC København kvalificerer sig til Champions League i år, så kommer det danske nationalstadion Parken med garanti ikke til at lide af Champions League-abstinenser.

For FC Nordsjælland har i dag lukket en aftale med Parken om, at de forsvarende danske mestre skal spille deres tre gruppekampe på Parkens græs på Østerbro. Selvom Farum-klubben gerne ville være blevet på egen hjemmebane, så er tilskuerkapaciteten ikke stor nok til tre store kampe.

Derfor er FCN-ejer Allan K. Pedersen glad for, at man er nået til enighed med Parken.

Se også: Se også: FCN: Vi vil vinde i CL

- Vi har vendt hver en sten for at se, om det var muligt at spille på vores fantastiske hjemmebane i Farum, men UEFA's krav ville betyde, at vi havde meget få billetter i frit salg og næsten ingen plads til vores spisende VIP-gæster. Det kan vi ikke byde alle de loyale partnere og fans, og med den store forhåndsinteresse vi mærker for kampene, er valget ikke så svært. Vi spiller kampene i Parken, og det betyder, at vi kan tilbyde de bedst mulige forhold for alle.

- Jeg tror og håber, at rigtig mange danskere vil benytte lejligheden til at opleve FC Nordsjælland debutere på den største scene af alle mod nogle af verdens bedste spillere i nogle af verdens største klubber. Det bliver en fantastisk oplevelse og jeg glæder mig allerede til lodtrækningen. Vi er jo nærmest garanteret nogle rigtige storkampe, lyder det.

FC Nordsjælland havde også overvejet at rykke deres Champions League-kampe til Brøndby Stadion, men valget er altså faldet på arenaen i København.

Se også: Se også: Champions League på Brøndby Stadion?

FC Nordsjælland kender deres kommende modstandere i UEFA Champions League-gruppespillet d. 30. august, hvor der bliver trukket lod til de otte grupper.

Første kamp i gruppespillet afvikles d. 18./19. september.

Læs også: Chelsea vinder sjældent på udebane

Ansvarshavende chefredaktør: Poul Madsen Ledende digital redaktør: Anders Refnov EKSTRA-redaktør: Lisbeth Langwadt Nyhedsredaktør lige nu: Linette K. Jespersen Kontakt Ekstra Bladet

Ekstra Bladet - Rådhuspladsen 37 - 1785 København V - Telefon: 33 11 13 13 - Fax: 33 14 10 00 - CVR nr. 26 93 36 76

Udgiver: JP/Politikens Hus A/S | Om Ekstra Bladet | Ophavsret | Persondata politik