Persondata politik

FCK-træner lægger pres på Lille

Ariël Jacobs spiller rollen som 'underdog' før kampen mod Lille OSC i Champions League-kvalifikationen

Fodbold Mest læste

Seneste i Fodbold

EKSTRA Sport og spil

 

LILLE (ekstrabladet.dk): Efter 1-0-sejren i Parken over Lille OSC erklærede FCK-træner Ariël Jacobs, at Lille stadig var 70/30-favorit til at gå videre til gruppespillet i Champions League.

Før onsdagens returkamp på Grand Stade Lille Metropole gør Jacobs fortsat en hel del for at understrege, at Lille er det hold, der objektivt set må forventes at gå videre.

- I morgen er præmisserne helt anderledes end i København. På mindre end et minut kan Lille have udlignet. På deres nye stadion, med et publikum, der bærer dem frem, tror jeg, vi vil se et andet Lille-hold, siger Jacobs.

Se også: Se også: Santin: Godt N'Doye er væk

- Vi skal være glade over, at vi vandt over Lille på hjemmebane. Men dér skal det stoppe. Den følelse, vi bør have - eller bevare - er en følelse af ydmyghed, siger Jacobs.

De op mod 50.000 tilskuere på Grand Stade er dog ikke noget, der får Jacobs til ryste på hånden. Sådan er det i Champions League.

- Det er altid svært at spille på udebane foran et stort antal tilskuere. Men det er noget, spillerne må overvinde. Det er en del af deres læreproces, en del af de unge spilleres uddannelse, at de kan gøre deres job godt under de forhold.

- Det skal de ikke lade sig imponere af, lyder det fra FCK-træneren.

Se også: Se også: Newcastle vil hapse FCK-modstander

Læs også: FCK: Faldt med ære

Ansvarshavende chefredaktør: Poul Madsen Ledende digital redaktør: Anders Refnov EKSTRA-redaktør: Lisbeth Langwadt Nyhedsredaktør lige nu: Linette K. Jespersen Kontakt Ekstra Bladet

Ekstra Bladet - Rådhuspladsen 37 - 1785 København V - Telefon: 33 11 13 13 - Fax: 33 14 10 00 - CVR nr. 26 93 36 76

Udgiver: JP/Politikens Hus A/S | Om Ekstra Bladet | Ophavsret | Persondata politik