Shakhtar på charmeoffensiv efter skandalemål

Shakhtar Donetsk prøver med ukrainsk charme og dårlige undskyldninger, efter at UEFA har indledt en sag mod Luiz Adriano

  • Darijo Srna prøver at tage bolden fra Joshua John. (Foto: Lars Poulsen)
Darijo Srna prøver at tage bolden fra Joshua John. (Foto: Lars Poulsen)

Da Kasper Lorentzen bragte FC Nordsjælland foran med 2-1 i Parken tirsdag aften, blev Shakhtar Donetsks anfører Darijo Srna en glad mand.

Lorentzens scoring faldt nemlig kort tid efter Luiz Adrinao havde scoret sit og Shakhtars skandalemål og bragt gæsterne på 1-1.

Men efter kampen var der ikke den store fortrydelse at score hos hverken Adriano selv eller trænerteamet hos Shakhtar Donetsk. Det har dog ændret sig en hel del siden UEFA ionsdag aften besluttede at åbne en disciplinærsag mod Luiz Adriano for brud på sportens fairp play-regler.

Læs også:

Se også: Kryber til korset: Nu undskylder Adriano

Først var Adriano selv fremme med en undskyldning på Shakhtar Donetsks hjemmeside i går, og i dag følger anfører Dario Srna altså trop.

- Jeg vil ikke sige, at vi lod FC Nordsjælland score med vilje, men vi ønskede alle at lade dem få et mål. Det var første gang i vores liv, at vi var glade for at indkassere en scoring, siger Srna til Shakhtar Donetsks hjemmeside.

Se mere:

Se også: Trods UEFA-sag: FCN vil have mere

- Fodbold er et spil med store følelser, og når det handler om følelser, kan du ikke altid tage de rigtige beslutninger på et sekund. Vi har aldrig prøvet sådan en situation før, og vi vil helt sikkert aldrig prøve det igen.

- I begyndelsen anede vi ikke, hvordan vi skulle opføre os. Vi besluttede at give modstanderne et mål. Taras Stepanenko forstod dog ikke beskeden og tacklede bolden væk, lyder forklaringen fra Darijo Srna.

UEFA tager 27. november beslutning om, hvorvidt Luiz Adriano og Shakhtar Donetsk skal straffes for den dårlige opførsel i Parken.

Læs også

Følg Ekstra Bladet Sport

- så giver vi dig noget at tale om

Følg Ekstra Bladet Sport
Seneste fodbold
Hent flere
Mest læst i fodbold
Hent flere
Tipsbladet
Transfer TV: Esbjerg kan sige farvel til flere markante navne
FC Nordsjælland kan være tæt på Patrick Da Silva
Emil Lyng holder formen ved lige i Esbjerg
Rådgivere: Flores vender tilbage til AaB
Må Brøndby opgive Sternberg? Werder-back vil helst blive i Tyskland
Randers-boss forventer hektisk transfer-afslutning
EKSTRA Sport og spil
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Kim Vangkilde
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen