Shakhtar på charmeoffensiv efter skandalemål

Shakhtar Donetsk prøver med ukrainsk charme og dårlige undskyldninger, efter at UEFA har indledt en sag mod Luiz Adriano

  • Darijo Srna prøver at tage bolden fra Joshua John. (Foto: Lars Poulsen)
Darijo Srna prøver at tage bolden fra Joshua John. (Foto: Lars Poulsen)

Da Kasper Lorentzen bragte FC Nordsjælland foran med 2-1 i Parken tirsdag aften, blev Shakhtar Donetsks anfører Darijo Srna en glad mand.

Lorentzens scoring faldt nemlig kort tid efter Luiz Adrinao havde scoret sit og Shakhtars skandalemål og bragt gæsterne på 1-1.

Men efter kampen var der ikke den store fortrydelse at score hos hverken Adriano selv eller trænerteamet hos Shakhtar Donetsk. Det har dog ændret sig en hel del siden UEFA ionsdag aften besluttede at åbne en disciplinærsag mod Luiz Adriano for brud på sportens fairp play-regler.

Læs også:

Se også: Kryber til korset: Nu undskylder Adriano

Først var Adriano selv fremme med en undskyldning på Shakhtar Donetsks hjemmeside i går, og i dag følger anfører Dario Srna altså trop.

- Jeg vil ikke sige, at vi lod FC Nordsjælland score med vilje, men vi ønskede alle at lade dem få et mål. Det var første gang i vores liv, at vi var glade for at indkassere en scoring, siger Srna til Shakhtar Donetsks hjemmeside.

Se mere:

Se også: Trods UEFA-sag: FCN vil have mere

- Fodbold er et spil med store følelser, og når det handler om følelser, kan du ikke altid tage de rigtige beslutninger på et sekund. Vi har aldrig prøvet sådan en situation før, og vi vil helt sikkert aldrig prøve det igen.

- I begyndelsen anede vi ikke, hvordan vi skulle opføre os. Vi besluttede at give modstanderne et mål. Taras Stepanenko forstod dog ikke beskeden og tacklede bolden væk, lyder forklaringen fra Darijo Srna.

UEFA tager 27. november beslutning om, hvorvidt Luiz Adriano og Shakhtar Donetsk skal straffes for den dårlige opførsel i Parken.

Læs også

Følg Ekstra Bladet Sport

- så giver vi dig noget at tale om

Følg Ekstra Bladet Sport
Seneste fodbold
Hent flere
Mest læst i fodbold
Hent flere
Tipsbladet
Fredagens rygtebørs (opdat.): To Chelsea-stjerner i Reals søgelys
Luis Garcia: Håber, Coutinho bliver i Liverpool
Overblik: Superligaens kontraktfrie spillere
Brøndby-stopper degraderet på landsholdet: Jeg er ikke skuffet
Saksesparkshelten Tullberg vender tilbage til AGF: Skal være U19-træner
Trods svensk interesse: Esbjerg vil forlænge med topscoreren
EKSTRA Sport og spil