Michael Laudrup kritiserer Shakhtar-træner

Michael Laudrup har intet til overs for Shakhtar Donetsk-trænerens forklaringer efter FCN-kampen

  • Michael Laudrup har ikke meget til overs for Shakhtar-træner Lucescus forklaring efter kampen i Parken. (Foto: Corbis)
Michael Laudrup har ikke meget til overs for Shakhtar-træner Lucescus forklaring efter kampen i Parken. (Foto: Corbis)

Mest læst i fodbold

Hent flere

EKSTRA Sport og spil

Hent flere
 

Shakhtar Donetsk-træner Mircea Lucescu bærer en stor del af skylden for den manglende fairplay i tirsdagens Champions League-kamp mod FC Nordsjælland, hvor ukrainerne udlignede til 1-1 under absurde omstændigheder.

- Han (Lucescu) kunne have reddet det meste af fadæsen ved at sige til sine spillere, at de skulle have ladet FCN score, siger Michael Laudrup til sporten.tv2.dk.

Den danske manager i Swansea henviser til episoden i første halvleg, da Luiz Adriano brød de uskrevne fairplay-regler ved at løbe efter en fremlægning, som var tiltænkt FC Nordsjælland, hvorefter brasilianeren udlignede.

Læs også:

Se også: Ukrainsk 'forklaring': Det var en misforståelse

Mircea Lucescu beklagede bagefter, at hans hold ikke efterfølgende lod FC Nordsjælland score til 2-1, for at rette op på miseren.

Træneren henviste til, at ikke alle hans spillere havde opfattet beskeden i forvirringen efter 1-1-målet.

Læs også:

Se også: Arrig Olsen om snydemål: Straf ham

- Hans forklaringer bagefter om forvirring med mere holder ikke en meter. Der gik flere minutter fra Adrianos mål, til bolden blev sat i spil igen af FCN, siger Michael Laudrup.

Danskeren er tilfreds med, at det europæiske fodboldforbund torsdag meddelte, at forbundet har indledt en disciplinærsag mod Luiz Adriano efter episoden.

- Jeg mener, de er nødt til at straffe Adriano for den helt - i fairplay-mæssig forstand - utilgivelige handling forleden aften, siger Michael Laudrup.

Ansvarshavende chefredaktør: Poul Madsen Følg @pomaEB Ledende digital redaktør: Anders Refnov EKSTRA-redaktør: Lisbeth Langwadt Følg @langwadt Nyhedsredaktør lige nu:Mikkel Selin Kontakt Ekstra Bladet

Ekstra Bladet - Rådhuspladsen 37 - 1785 København V - Telefon: 33 11 13 13 - Fax: 33 14 10 00 - CVR nr. 26 93 36 76

Udgiver: JP/Politikens Hus A/S | Om Ekstra Bladet | Ophavsret | Persondata politik