Champions League

Medier håner Juventus: Ydmygende

Ros til FC Nordsjælland dagen efter overraskelsen mod Juventus. Ydmygende aften for italienerne, skriver medie

  • De italienske aviser ofrer ikke mange ord på Nicklas Bendtner i dag. Men Juventus kritiseres for indsatsen mod Nordsjælland. (Foto: Lars Poulsen)
De italienske aviser ofrer ikke mange ord på Nicklas Bendtner i dag. Men Juventus kritiseres for indsatsen mod Nordsjælland. (Foto: Lars Poulsen)

EKSTRA Sport og spil

Hent flere
 

1-1 mellem FC Nordsjælland og Juventus. En kæmpe succes for danskerne, men en ydmygende oplevelse for de italienske mestre.

Sådan lyder konklusionen i danske og - især - europæiske medier dagen derpå.

Se også: Så god var han: Se karaktererne

Mens de italienske medier mere er skuffede, så er er der rundt omkring i Europa stor overraskelse over resultatet.

'En af de mest ydmygende europæiske aftener i Juventus' historie', skriver sitet Goal.com.

'Det var ventet, at de ville tørre gulv med lille Nordsjælland, men de kæmpede med bare et få uafgjort', lyder det videre.

Se også: FCN-tak til rusten Bendtner

Også i England noteres resultatet fordi Chelsea spiller i samme gruppe. Her fylder gårsdagens nederlag til Shakhtar Donetsk naturligvis mest, men resultatet noteres som 'overraskende'.

I Italien er tonen som forventet hård - men her er der dog også plads til ros af FC Nordsjælland:

'Den danske mur holdt stand i lang tid', skriver Tuttosport, som kalder målmand Jesper Hansen for 'det danske mirakel' - og så bruges ordene ellers på Juventus-skuffelsen:

'Juventus vil vinde alle konkurrencer, siger præsident Agnelli: Men begå ikke fejlen at bedrage millioner af Juventus-fans. For hvis man kun kan spille uafgjort i en kamp mod Nordsjælland, som ikke er vanvittig svær, så kan man ikke vente at blive førende udenfor landet'.

Corriere della Sera nøjes med at fastslå, at 1-1 mod 'beskedne Nordsjælland' var et skuffende resultat for Juventus, og hylder Jesper Hansen for at fange alt - dog hjulpet af en del held, indskydes det.

Ansvarshavende chefredaktør: Poul Madsen Følg @pomaEB Ledende digital redaktør: Anders Refnov EKSTRA-redaktør: Lisbeth Langwadt Følg @langwadt Nyhedsredaktør lige nu:Linette K. Jespersen Kontakt Ekstra Bladet

Ekstra Bladet - Rådhuspladsen 37 - 1785 København V - Telefon: 33 11 13 13 - Fax: 33 14 10 00 - CVR nr. 26 93 36 76

Udgiver: JP/Politikens Hus A/S | Om Ekstra Bladet | Ophavsret | Persondata politik