Chelsea-stjerne håber på kedelig dag på kontoret

Chelseas tjekkiske landsholdsmålmand håber ikke på, at han får noget videre at lave i morgen mod FCN

  • Fernando Torres og de andre Chelsea-stjerner trænede mandag aften i Parken. Tirsdag aften gælder det FC Nordsjælland i Champions League. (Foto: Lars Poulsen)
Fernando Torres og de andre Chelsea-stjerner trænede mandag aften i Parken. Tirsdag aften gælder det FC Nordsjælland i Champions League. (Foto: Lars Poulsen)
1/2
Næste »

PARKEN (ekstrabladet.dk) Det er ikke mere end et par uger siden, at Petr Cech sidst optrådte på Parkens græs. Det var i sin rolle som tjekkisk landsholdsmålmand, og der havde den lange målmand rigeligt at se til, da Morten Olsens udvalgte kom frem til den ene store chance efter den anden.

Det håber Cech ikke ligefrem på sker igen.

- Jeg håber ikke, at jeg får lige så meget at lave i morgen, siger Petr Cech med et stort smil.

Tjekken er udmærket klar over, at Chelsea skal vinde i morgen, og det er vigtigt for ham, at det sker med Chelseas eget spil.

- Vi er favoritter i gruppen som de forsvarende mestre, og vi vil rigtig gerne vinde i morgen. Men vi skal spille vores eget spil.

Læs også:

Se også: FCN fulde af selvtillid inden Chelsea-møde

Chelsea har haft det svært på udebane i Champions League, hvor det kun er blevet til to sejre i de seneste ni forsøg, men det skal ændres nu.

- Jeg ved ikke, hvorfor det har været sådan, men det er vigtig for os at få lavet om på det.

- Vi vil gerne have point nok til at kvalificere os tidligt til næste runde, for så kan vi fokusere på de kampe, lyder det fra Chelsea-keeperen, der nyder at være tilbage i Danmark.

Se mere:

Se også: FCN-profil: Vi kan lave noget stort

- Jeg var her for et par uger siden med landsholdet og sidste år i Champions League mod FCK, og jeg kan godt lide at være her.

- Folk er rare her, og der er en kærlighed til fodbolden. Det er et interessant sted at spille, siger Petr Cech, der dog ikke håber på, at det bliver alt for interessant i morgen aften, når det går løs på Parkens græstæppe.

- FC Nordsjælland er med for at vise, at de kan spille fodbold og hører til i Champions League, så det er ikke en opgave, vi kommer til at tage let på.

Se også: TV: Chelsea talent tryller til træning

Læs også

Følg Ekstra Bladet Sport

- så giver vi dig noget at tale om

Følg Ekstra Bladet Sport
Seneste fodbold
Hent flere
Mest læst i fodbold
Hent flere
Tipsbladet
FCM svækket før Brøndby-kamp: Skadet Tim Sparv misser opgøret
Röcker om Brøndby: Er taknemmelig for den her chance
Optakt: Esbjerg fB - Randers FC
Kantspiller forlader FC Nordsjælland: Klar for norsk klub
Tidligere FCK-angriber: Jeg ramte bunden
Officielt: Dortmund henter Gladbach-stjerne
EKSTRA Sport og spil