Bliver i Wolfsburg: Intet stjernestøv til Bendtner

Den danske angriber er for anden gang i træk ikke udtaget til Wolfsburg-truppen. Derfor får han ikke glæden af at optræde i den prestigefyldte Champions League i midtugen

TV: Ingen Champions League til Bendtner i denne uge - men kan du huske hans første mål i turneringen? Gense målet mod Slavia Prag her
1/2
Næste »

Det kører bare ikke for Nicklas Bendtner.

Den danske landsholdsangiber måtte ufrivilligt se Wolfsburgs kamp mod Ingolstadt fra tribunen i weekenden, da andre spillere - ifølge sportschef Klaus Allofs - havde præsteret bedre på træningsanlægget.

- Der er ikke sket noget specielt med Bendtner. Ingen særlig episode. Men de andre arbejder bare bedre til træning, sagde Wolfsburg-bossen. i mixed zone efter kampen lørdag.

Og nu må den 28-årige dansker sande, at han heller ikke får lov til at tørne ud i den stjernebesatte Champions League, som han altid hungrer efter at spille i.

Træner Dieter Hecking har igen valgt at se bort fra Bendtner, og dermed må angriberen blive i Wolfsburg og se kampen mod belgiske Gent hjemme i stuen i stedet. Det skriver tyske Bild.

Bendtner i kamp mod Manchester United i efteråret. Danskeren får dog ikke lov til at spille med i den første kamp i 1/8-finalen. (Foto: AP) Bendtner i kamp mod Manchester United i efteråret. Danskeren får dog ikke lov til at spille med i den første kamp i 1/8-finalen. (Foto: AP)  

Den danske landsholdsspiller ligner da også en færdig mand i Folkevogns-klubben.

Det tyske fodboldmagasin Kicker skrev i weekenden, at det var en danskerens dårlige indstilling, der kostede ham spilletid på holdet.

- Man er trætte af angriberens indstilling, og man ønsker kun spillere, der er dedikerede til det sportslige projekt i klubben, skriver Kicker blandt andet om fravalget af danskeren.

Ifølge Ekstra Bladets tyske pressekilder har Bendtner da også langt fra imponeret på Wolfsburgs træningsanlæg foran trænerne og de andre spillere.

En del af truppen er decideret utilfredse med, at danskeren får chancer for at overbevise, når han ikke præsterer ordentligt til træning. Bendtner har angiveligt heller ikke lagt skjul på, at han meget gerne vil væk fra klubben, og det skuffer derfor nogle af spillerne endnu mere, at den 28-årige landsholdsspiller får en livline.

Spillerne er angiveligt glade for Bendtner som person, men som spiller er de ved at blive trætte af ham.

Derfor glæder det måske nogle af dem, at danskeren ikke er at finde i truppen til onsdagens første kamp mod Gent i 1/8-finalen i Champions League.

TV: Kan du huske, da Bendtner chokerede Cam Nou i Champions League med et overraskende føringsmål i 2011? Gense scoringen her:

Læs også

Følg Ekstra Bladet Sport

- så giver vi dig noget at tale om

Følg Ekstra Bladet Sport
Seneste fodbold
Hent flere
Mest læst i fodbold
Hent flere
Tipsbladet
Costa afviser ikke interesse fra Frankrig
Defoe får første landsholdsstart i fire år
Verratti om Barcelona-comeback: Kan stadig ikke forstå det
Coleman forsvarer Taylor efter omdiskuteret tackling
Hobro fortsætter suveræn start på foråret
Regnvejr står i vejen for Nainggolan-skifte
EKSTRA Sport og spil