Persondata politik
Premier League

Van Persie-skifte officielt: Det er en ære

Helt som forventet har Robin van Persie i dag underskrevet en kontrakt med Manchester United

Seneste i Engelsk fodbold

Odds

Bookmaker
1
X
2
 

I dag er det blevet helt officielt. Robin van Persie skifte til de engelske vicemestre Manchester United er nu gennemført, efter den 29-årige hollandske angriber har bestået det obligatoriske lægetjek.

Parterne har underskrevet en fire-årig aftale, efter at have forhandlet sine personlige vilkår på plads. Aftalen udløber i juni måned 2016. Skiftet betyder, at van Persie allerede kan få spilletid i forbindelse med Premier Leagues første runde, der begynder i denne weekend. Man Utd spiller på mandag mod Everton.

Se mere: Se også: Drømme-duoen: RvP gør United til mestre

- Robin er en verdensklasse angriber, som har bevist sig både i engelsk og i europæisk fodbold. Hans kvaliteter behøver ingen præsentation for vores fans. Han har scoret mange mål mod os i nogel klassiske opgør med hans tidligere klub. Hans bevægelse, afslutninger og allround evner er helt formidable, jubler Alex Ferguson på klubbens hjemmeside.

Se billedet af Sir Alex og van Persie ved kontraktunderskrivelsen på hjemmesiden

- Det er en ære at skrive kontrakt med Manchester United. Jeg vil fortsætte i fodsporet af så mange fantastiske angribere, tilføre min erfaring og vil gøre min del til at hjælpe holdet med at slås for de største trofæer i verden. Jeg kan ikke vente med at komme igang, siger van Persie om sin nye kontrakt.

Se mere: Se også: van Persie-køb udløste kursfald på United-aktier

Den nu forhenværende Arsenal-spiller scorede 30 mål i sidste sæsons Premier League, og blev efter sæsonen kåret som årets spiller i den engelske Premier League

Han danner nu sammen med Wayne Rooney en yderst giftig angrebsduo i Manchester United i den kommende sæson. Rooney endte i øvrigt som nummer to på topscorerlisten med 27 mål i den forgangne sæson.

Ansvarshavende chefredaktør: Poul Madsen Ledende digital redaktør: Anders Refnov EKSTRA-redaktør: Lisbeth Langwadt Nyhedsredaktør lige nu: Peder Nederland Kontakt Ekstra Bladet

Ekstra Bladet - Rådhuspladsen 37 - 1785 København V - Telefon: 33 11 13 13 - Fax: 33 14 10 00 - CVR nr. 26 93 36 76

Udgiver: JP/Politikens Hus A/S | Om Ekstra Bladet | Ophavsret | Persondata politik