Wenger hylder Laudrup

Arsenal-manageren roser den danske Swansea-manager for evnerne på transfermarkedet

  • Arsene Wenger roser Michael Laudrup for sine indkøb og Swansea for holdets tekniske fodboldspil. (Foto: AP/Kirsty Wigglesworth)
Arsene Wenger roser Michael Laudrup for sine indkøb og Swansea for holdets tekniske fodboldspil. (Foto: AP/Kirsty Wigglesworth)

Respekten for Michael Laudrups præstationer med Swansea-mandskabet vokser tilsyneladende støt og roligt i England, og nu melder Arsenal-manager Arsene Wenger sig i koret, der udtrykker respekt for den danske Swansea-manager.

Især udtrykker Wenger respekt for Laudrups evner på transfermarkedet, hvor Laudrup bl.a. har investeret i koreaneren Ki Sung-Yueng og spanierne Michu, Pablo Hernandez og Chico Flores.

Læs også:

Se også: Laudrup må undvære spansk stjerne

- De har købt intelligent ind, siger Wenger ifølge Wales Online.

- Selvfølgelig har Brendan Rodgers skabt grundlaget for det, klubben er i dag, men Michael Laudrup har tilført spillere, han kendte fra Spanien, og det er nogle stærke tilgange.

- De har spillere som Michu, Pablo Hernandez og de Guzman, og de har holdt på spillere som Britton, Rangel og folkene i bagkæden. Swansea er et farligt hold hele vejen rundt, og de har en god sæson.

- Det er en komplet enhed - meget kreative, tekniske og bevægelige, roser Wenger Laudrups mandskab før kampen lørdag, hvor de to hold mødes på Arsenals hjemmebane Emirates Stadium kl. 16.

Læs også

Følg Ekstra Bladet Sport

- så giver vi dig noget at tale om

Følg Ekstra Bladet Sport
Seneste i Engelsk fodbold
Hent flere
Tipsbladet
Benzema: Mbappe skal blive i Monaco
Robben: Vi står i lort til halsen
Søndagens rygtebørs: Liverpool-spiller topper Barcas ønskeseddel
TV: Se Ronaldo nedlægge Ungarn
Giroud bag fransk sejr
Holland dummer sig i Bulgarien