Wenger hylder Laudrup

Arsenal-manageren roser den danske Swansea-manager for evnerne på transfermarkedet

  • Arsene Wenger roser Michael Laudrup for sine indkøb og Swansea for holdets tekniske fodboldspil. (Foto: AP/Kirsty Wigglesworth)
Arsene Wenger roser Michael Laudrup for sine indkøb og Swansea for holdets tekniske fodboldspil. (Foto: AP/Kirsty Wigglesworth)

Seneste i Engelsk fodbold

Hent flere

Odds

Bookmaker
1
X
2
 

Respekten for Michael Laudrups præstationer med Swansea-mandskabet vokser tilsyneladende støt og roligt i England, og nu melder Arsenal-manager Arsene Wenger sig i koret, der udtrykker respekt for den danske Swansea-manager.

Især udtrykker Wenger respekt for Laudrups evner på transfermarkedet, hvor Laudrup bl.a. har investeret i koreaneren Ki Sung-Yueng og spanierne Michu, Pablo Hernandez og Chico Flores.

Læs også:

Se også: Laudrup må undvære spansk stjerne

- De har købt intelligent ind, siger Wenger ifølge Wales Online.

- Selvfølgelig har Brendan Rodgers skabt grundlaget for det, klubben er i dag, men Michael Laudrup har tilført spillere, han kendte fra Spanien, og det er nogle stærke tilgange.

- De har spillere som Michu, Pablo Hernandez og de Guzman, og de har holdt på spillere som Britton, Rangel og folkene i bagkæden. Swansea er et farligt hold hele vejen rundt, og de har en god sæson.

- Det er en komplet enhed - meget kreative, tekniske og bevægelige, roser Wenger Laudrups mandskab før kampen lørdag, hvor de to hold mødes på Arsenals hjemmebane Emirates Stadium kl. 16.

Ansvarshavende chefredaktør: Poul Madsen Følg @pomaEB Ledende digital redaktør: Anders Refnov EKSTRA-redaktør: Lisbeth Langwadt Følg @langwadt Nyhedsredaktør lige nu:Mikkel Selin Kontakt Ekstra Bladet

Ekstra Bladet - Rådhuspladsen 37 - 1785 København V - Telefon: 33 11 13 13 - Fax: 33 14 10 00 - CVR nr. 26 93 36 76

Udgiver: JP/Politikens Hus A/S | Om Ekstra Bladet | Ophavsret | Persondata politik