Wenger hylder Laudrup

Arsenal-manageren roser den danske Swansea-manager for evnerne på transfermarkedet

  • Arsene Wenger roser Michael Laudrup for sine indkøb og Swansea for holdets tekniske fodboldspil. (Foto: AP/Kirsty Wigglesworth)
Arsene Wenger roser Michael Laudrup for sine indkøb og Swansea for holdets tekniske fodboldspil. (Foto: AP/Kirsty Wigglesworth)

Respekten for Michael Laudrups præstationer med Swansea-mandskabet vokser tilsyneladende støt og roligt i England, og nu melder Arsenal-manager Arsene Wenger sig i koret, der udtrykker respekt for den danske Swansea-manager.

Især udtrykker Wenger respekt for Laudrups evner på transfermarkedet, hvor Laudrup bl.a. har investeret i koreaneren Ki Sung-Yueng og spanierne Michu, Pablo Hernandez og Chico Flores.

Læs også:

Se også: Laudrup må undvære spansk stjerne

- De har købt intelligent ind, siger Wenger ifølge Wales Online.

- Selvfølgelig har Brendan Rodgers skabt grundlaget for det, klubben er i dag, men Michael Laudrup har tilført spillere, han kendte fra Spanien, og det er nogle stærke tilgange.

- De har spillere som Michu, Pablo Hernandez og de Guzman, og de har holdt på spillere som Britton, Rangel og folkene i bagkæden. Swansea er et farligt hold hele vejen rundt, og de har en god sæson.

- Det er en komplet enhed - meget kreative, tekniske og bevægelige, roser Wenger Laudrups mandskab før kampen lørdag, hvor de to hold mødes på Arsenals hjemmebane Emirates Stadium kl. 16.

Seneste Ekstra Bladet job

Følg Ekstra Bladet Sport

- så giver vi dig noget at tale om

Følg Ekstra Bladet Sport

Seneste i Engelsk fodbold

Hent flere
Tipsbladet
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Peter Roelsgaard
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen