Chelsea og City i røvsyg nulløsning

Hverken Chelsea eller Manchester City fik gang i spillet på Stamford Bridge

  • Torres fik ikke gang i målscoringen mod Manchester City. (Foto: PA)
Torres fik ikke gang i målscoringen mod Manchester City. (Foto: PA)

Havde man set frem til et topbrag og god fodbold mellem Chelsea og Manchester City, så blev man voldsomt skuffet. Opgøret endte nemlig i en drønkedelig nulløsning efter en mere end uskøn fodboldkamp.

De første 45 minutter blev en rodet omgang fodbold, hvor det taktiske oplæg gik fløjten så hurtigt, at papiret, det var skrevet på, formentlig allerede er brugt til fiskeindpakning.

I hvert fald ligende det mere en kamp med musklerne end en kamp om bolden, og Rafael Benitez fik i hvert fald ikke fat Chelseas hjemmebanepublikum fra første fløjt.

Gennem hele første havleg buhede Chelseas fans af deres nye manager og sang smædesange som 'Benitez, du er ikke velkommen her'. De havde også taget en god håndfuld skilte med, hvor der stod 'Ud med Benitez'.

Læs mere:

Se også: 'Pep' dropper Chelsea - vil afløse Sir Alex

City havde de største chancer inden pausen, dog uden at den helt oplagte scoringmulighed kom forbi.

Anden halvleg blev ikke væsentlig bedre, og det var ikke til at se, at det var et topgør i Premier League, der var gang i.

Gennem samtlige 90 minutter ventede man forgæves på de gennemspillede angreb, der skulle føre til de store målchancer. Men de udeblev, og som kampen skred frem, blev det tydeligere og tydeligere, at hverken Chelsea eller Manchester City skulle satse for meget af frygt for at tabe kampen.

Se mere:

Se også: Chelsea-træner: Lampard og Cole færdige

Roberto Di Matteo blev angiveligt fyret af Ambramovich, fordi RDM formastede sig til at sætte Fernando Torres af holdet, og den fejltagelse ville Benitez ikke begå i sin første kamp i spidsen for Chelsea. Så Torres fik fuld spilletid, men uskarpheden var intakt hos den spanske angriber.

Uskarpheden prægede heller ikke resten af spillerne på græstæppet i det sydlige London, og derfor sluttede det hele som det startede - 0-0 og et point til hver.

Andre steder i Premier League kravlede Southampton op over stregen med en 2-0-sejr over Newcatsle, mens Tottenham fik sig en 3-1-sejr over West Ham

Seneste Ekstra Bladet job

Seneste i Engelsk fodbold

Hent flere
Tipsbladet

Odds

Bookmaker
1
X
2
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør lige nu:Steffan Kærulf Frandsen
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen
Udgiver:JP/Politikens Hus A/S
Alt på ekstrabladet.dk