Premier League

Så er Redknapp tilbage

Harry Redknapp hyret som ny manager i Queens Park Rangers

  • Harry Redknapp skal nu være manager i sin tredje Londonklub efter West Ham og Tottenham. Han har også tidligere været manager i tre klubber på sydkysten - Southampton, Portsmouth og Burnemouth. (Foto: AP/Tom HEvezi)
Harry Redknapp skal nu være manager i sin tredje Londonklub efter West Ham og Tottenham. Han har også tidligere været manager i tre klubber på sydkysten - Southampton, Portsmouth og Burnemouth. (Foto: AP/Tom HEvezi)

Så er Harry Redknapp 'back in business'.

Den engelske manager er i dag blevet udnævnt som manager for Queens Park Rangers, der i går fyrede Mark Hughes efter en elendig sæsonstart uden sejre i de 12 første kampe.

Den 65-årige englænder blev fyret i Tottenham efter sidste sæson, hvor han længe var inde i biledet til jobbet som engelsk landstræner.

Det blev han ikke - og han blev heller ikke ukrainsk landstræner, selvom han i den forgangne uge også blev sat i forbindelse med det ledige job hos sommerens ene EM-vært.

Læs også:

Se også: QPR har fyret Mark Hughes

Redknapp har underskrevet en kontrakt af to og et halvt års varighed hos Queens Park Rangers, der i eftermiddag gæster storklubben Manchester United. Redknapp vil dog kun være på tribunen til den kamp, før han efterfølgende overtager styringen af holdet. Lørdag ledes holdet af assistenttrænerne Mark Bowen og Eddie Niedzwiecki.

- Jeg er lykkelig for at være tilbage i det varme sæde som manager hos QPR. Jeg vidste, at dette tilbud var for godt til at sige nej. Der er ingen tvivl om, at der er masser af potentiale i truppen, men af den ene eller anden årsag er tingene ikke gået som forventet siden sæsonstarten.

- Jeg kan ikke vente på at komme i gang og skabe de resultater, der kan kickstarte vores sæson, siger Harry Redknapp til QPR's hjemmeside.

Seneste Ekstra Bladet job

Følg Ekstra Bladet Sport

- så giver vi dig noget at tale om

Følg Ekstra Bladet Sport

Seneste i Engelsk fodbold

Hent flere
Tipsbladet

Odds

Bookmaker
1
X
2
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Jakob Hansen
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen

Velkommen. Vi er rigtig glade for dit besøg!

Men vi er knap så glade for at se, at du blokerer for annoncer.

Vores annoncer gør det muligt for os at tilbyde en stor del af vores indhold – helt gratis.
Hvis du tillader annoncer på ekstrabladet.dk, kan vi blive ved med at servere dig gratis nyheder. Måske værd at overveje en ekstra gang?

Er du EKSTRA-abonnent?

Oplever du problemer? Kontakt webmaster@eb.dk

Når du besøger ekstrabladet.dk tjekker vi, om du blokerer annoncer. Sådan gør vi.