Se toptræners skøre maskestunt

Roberto Mancini viste sig fra sin humoristiske side, da han i dag mødte pressen

  • Mancini viser sig fra sin Platt'e side under fredagens pressemøde. En maske med assistenttræneren David Platt var City-trænerens muntre indslag
Mancini viser sig fra sin Platt'e side under fredagens pressemøde. En maske med assistenttræneren David Platt var City-trænerens muntre indslag

Det kan nok være, at Manchester Citys italienske manager, Roberto Mancini, er en presset mand. Men de svigtende resultater - i Europa og til dels hjemme i Premier League - og den store hyr med at holde styr på primadonna-stjernerne i City-truppen har ikke ødelagt den gamle teknikers gode humør.

Læs også:

Se også: Guardiola i spil til Mancinis job

Til dagens pressemøde op til weekendens kamp mod Aston Villa tog Mancini gas på journalisterne ved at dukke op iført en maske med hans assistenttræner David Platts ansigt på.

Angiveligt fordi David Platt i sidste uge vikarierede for sin chef ved en lignende presseseance, hvilket fik den engelske presse til at spekulere på om italieneren var ved at være kørt sur i trænertjansen i storsatsende Manchester City.

Det afviste Mancini efter han havde taget masken af igen:

- Folk har spurgt til mit humør og om jeg har været sur. Men jeg missede kun sidste uges pressemøde, fordi jeg var til et andet møde, forsikrede City-træneren.

Ud over den lille og noget Platt'e gimmick med masken brugte Roberto Mancini pressemødet til at lukke ned for snakken om, at Manchester City har planer om at kuppe Liverpool-stjernen Luis Suarez til klubben i det forestående transfervindue.

Læs også:

Se også: Luis Suarez: Smut City

Om Mancinis muntre indslag nu kommer til at danne mode inden for trænerverdenen er tvivlsomt, selvom der nok er nogen, som godt kunne se det sjove i at opleve Morten Olsen med en Peter Bonde-maske ved næste landsholdssamling eller Kent Nielsen iført en Allan Kuhn-ditto i næste Superliga-runde.

Læs også

Følg Ekstra Bladet Sport

- så giver vi dig noget at tale om

Følg Ekstra Bladet Sport
Seneste i Engelsk fodbold
Hent flere
Tipsbladet
Torsdagens rygtebørs: Real Madrid jagter stadig De Gea
Lamela ude resten resten af sæsonen
Medie: Stadionbyggeri i Rusland har kostet fire livet
Mourinho: Brasilien-job ville være spændene
Koeman vil beholde Lukaku
Onsdagens rygtebørs (opdat.): Chelsea og PSG i stor byttehandel