Chelsea-manager: Alle vil have Falcao

Roberto Di Matteo mener, at samtlige trænere i verden kunne bruge den colombianske angriber Radamel Falcao

  • Den colombianske målmaskine Radamel Falcao er en af de mest eftertragtede angribere i verden. (Foto: AP/Juan Manuel Serrano Arce)
Den colombianske målmaskine Radamel Falcao er en af de mest eftertragtede angribere i verden. (Foto: AP/Juan Manuel Serrano Arce)

Seneste i Engelsk fodbold

Hent flere

Odds

Bookmaker
1
X
2
 

Atletico Madrids colombianske angrebsstjerne Radamel Falcao vil pynte på alle hold i verden.

Det mener Chelsea-manager Roberto Di Matteo, som næsten hver uge skal forholde sig til spørgsmål om, hvorvidt London-holdet byder på angriberen i januars transfervindue.

Læs også:

Se også: Falcao vil til Chelsea

- Hvis du spørger en hvilken som helst træner, så vil denne gerne have Falcao på sit hold. Han er en af de bedste angribere, formentlig, i europæisk fodbold og i fodbold i det hele taget.

- Falcaos gennemsnit for mål per kamp er ret imponerende, ikke kun i denne sæson, men over de seneste tre sæsoner hos FC Porto og Atlético Madrid, siger Roberto Di Matteo ifølge Sky Sports.

Chelsea - som ifølge rygter er favorit til at blive Falcaos næste arbejdsgiver - står til at miste angriberen Victor Moses i januar, fordi han formentlig skal deltage ved de afrikanske mesterskaber for Nigeria.

Læs også:

Se også: Chelsea klar med gigantbeløb for målsluger

Det forstærker rygterne om, at Chelsea går efter en ny angriber i vinterens transfervindue, fordi Fernando Torres og Daniel Sturridge vil være de eneste reelle angribere tilbage i truppen.

- Vi kigger på sagen. Lige nu er vi okay, siger Roberto Di Matteo.

Ansvarshavende chefredaktør: Poul Madsen Følg @pomaEB Ledende digital redaktør: Anders Refnov EKSTRA-redaktør: Lisbeth Langwadt Følg @langwadt Nyhedsredaktør lige nu:Mikkel Selin Kontakt Ekstra Bladet

Ekstra Bladet - Rådhuspladsen 37 - 1785 København V - Telefon: 33 11 13 13 - Fax: 33 14 10 00 - CVR nr. 26 93 36 76

Udgiver: JP/Politikens Hus A/S | Om Ekstra Bladet | Ophavsret | Persondata politik