Liverpool forlænger med super-angriber

Luis Suarez har skrevet ny, lang kontrakt med Liverpool

  • Ny kontrakt til manden fra Uruguay (Foto: PA)
Ny kontrakt til manden fra Uruguay (Foto: PA)

Straks Brendan Rodgers overtog manager-sædet i Liverpool slog han fast, at et af de vigtigste mål for ham var at få trioen Daniel Agger, Martin Skrtel og Luis Suarez til at underskrive kontraktforlængelser med klubben.

Mens Daniel Aggers forlængelse ligner et stort spørgsmålstegn, så har Rodgers i dag alligevel fået et af sine tre ønsker opfyldt, da Liverpool har forlænget kontrakten med deres stærke angriber Luis Suarez.

- At skrive en ny kontrakt med Liverpool er ufattelig for mig, fordi jeg er så glad her både i klubben, men også i byen. Det er vigtigt for mig, og jeg er meget glad for min nye kontrakt.

Se mere:

Se også: Suárez om britiske buhråb: De frygter mig

- Når du er barn, så vil alle spille for Liverpool. Jeg er her nu, og når du er glad udenfor banen, så er du glad på banen. For fem eller seks år siden så jeg klubben og stadion på tv, og nu spiller jeg her, og fansene har hjulpet mig. Det er meget vigtigt for mig, siger Suarez om forlængelsen til klubbens hjemmeside.

Rodgers jubler også over forlængelsen til sin vigtige angriber, som allerede har spillet sig ind i Liverpool-fansenes hjerter.

- Jeg er glad. Når du har muligheden for at arbejde med verdensklasse-spillere, så er det fantastisk. Der var så sandelig flere klubber, der var interesseret i ham, men henover sommeren har vi haft en god kommunikation ham og jeg, og han har nu bundet sig til klubben her på lang sigt.

Se mere:

Se også: TV: Suarez skød med skarpt mod Norwich

- Som manager og for fansene er jeg glad, fordi jeg ved, hvor vigtig han er for dem, fortæller Brendan Rodgers.

Suarez kom til Liverpool i vinteren 2011, og har altså nu halvandet år efter forlænget sin aftale med klubben. Det meddeles ikke, hvor lang den nye kontrakt er, blot at der er tale om en 'lang aftale'.

Liverpools nummer syv har scoret 21 mål for klubben i sine 52 optrædender for klubben.

Suarez imponerede fra start i klubben, og har længe været et af de sikreste kort i Liverpools startopstilling. Det bliver han sandsynligvis også under Rodgers.

Læs også

Følg Ekstra Bladet Sport

- så giver vi dig noget at tale om

Følg Ekstra Bladet Sport
Seneste i Engelsk fodbold
Hent flere
Tipsbladet
Torsdagens rygtebørs: Barcelona henter gammel kending
Arsenal-profil: Kanté den bedste i Premier League
Dansk drømmestart vendt til nederlag mod Spanien
Fortuna led nederlag i Champions League
Neymar: PSG-comeback vigtigere end OL og Champions League
AC i venteposition: Forventer at få chancen, hvis Chelsea henter mig tilbage