Lindegaard: OB's træningsanlæg er et sminket lig

Manchester Uniteds danske målmand giver sin ærlige mening om hjerteklubben OB

  • Anders Lindegaard giver OB et faktatjek. (Foto: Lars Poulsen)
Anders Lindegaard giver OB et faktatjek. (Foto: Lars Poulsen)

Anders Lindegaard har scoret sig en tjans som ambassadør på Betfair, og i den aftale indgår det, at den danske Manchester United-målmand skal skrive en blog på selskabets hjemmeside.

Og han lægger hårdt ud, Anders Lindegaard. Selv om han aldrig har været bange for at tage bladet fra munden, så må det alligevel være stærk kost for ledelsen i OB at læse deres tidligere målmands beskrivelse af klubbens træningsanlæg.

- Det er ganske enkelt til grin for nu at kalde en spade for en spade. Ådalen er utvivlsomt det mest idylliske anlæg i dansk fodbold, men det ligner mest af alt et sminket lig, når vi taler faciliteter til en klub, der gør sig håb om at vinde mesterskaber, skriver Anders Lindegaard.

Læs også:

Se også: Lindegaard på drømmeferie med modellen

Målmanden understreger sin varme følelser over for de blåstribede fra den fynske hovedstad, så det er ikke af ond vilje, at OB får en overhaling.

- Det var der det hele startede - i OB. Det vil altid være min hjerteklub i Danmark. Jeg er partisk. Stribede knogler og blå og hvide blodlegemer. Men også kritisk.

- Det irriterer mig grusomt, når tingene ikke går som JEG, som inkarneret fodboldfan, gerne vil have de skal gå. Det er en af de klubber, der i årevis har haft økonomisk kapacitet til at udfordre FCK. Bevares - to sølvmedaljer er bestemt godkendt, men man sidder stadig med en tom fornemmelse som OB-fan, står der også i bloggen.

Se mere:

Lindegaard EM 2012 - 17. jun. 2012 TV: Lindegaard 'Nationen! er hjerneblødninger'

Anders Lindegaard har dog fået et lille håb for fremtiden for sin hjerteklub med ansættelsen af Troels Bech.

- Manden er uden tvivl et af de mest fodboldintelligente mennesker med dansk pas. Hans resultater i Esbjerg og Silkeborg har været gode, og man sidder med en følelse af, at manden har et potentiale til noget større. Forhåbentlig et potentiale OB kan hjælpe ham med at udleve.

Læs også

Følg Ekstra Bladet Sport

- så giver vi dig noget at tale om

Følg Ekstra Bladet Sport
Seneste i Engelsk fodbold
Hent flere
Tipsbladet
Torsdagens rygtebørs: Barcelona henter gammel kending
Arsenal-profil: Kanté den bedste i Premier League
Dansk drømmestart vendt til nederlag mod Spanien
Fortuna led nederlag i Champions League
Neymar: PSG-comeback vigtigere end OL og Champions League
AC i venteposition: Forventer at få chancen, hvis Chelsea henter mig tilbage