Bendtner: - Det var min ven der drak

Ifølge Nicklas Bendtner har ekstrabladet.dk totalt misforstået hans tweets fra i nat, hvor han var i byen med sin bedste ven

  • Dette billede af Niclas Bendtner og hans bedste ven er taget på en druktur for en måned siden, og ikke i nat, siger Sunderland-stjernens talsmand Jesper Lynghus. (Privatfoto)
Dette billede af Niclas Bendtner og hans bedste ven er taget på en druktur for en måned siden, og ikke i nat, siger Sunderland-stjernens talsmand Jesper Lynghus. (Privatfoto)
1/2
Næste »

Den 24-årige Sunderland-angriber Nicklas Bendtner var i nat på bytur sammen med sin bedste ven, og det affødte en stribe underholdende tweets, hvor det ene handlede om at indtage alkohol i pæne mængder.

- 7 flying hirsh i træk, Sover nu sikkert c7, tweetede Bendtner ved 2-tiden dansk tid.

Læs også:

Se også: Bendtner på bytur i nat

Da ekstrabladet.dk kontaktede spillerens pressetalsmand, Jesper Lynghus, for at få en kommentar til det, der lignede en gedigen druktur fra landsholdsspillerens side, var han endnu ikke bekendt med hændelsen.

- Hvis det du siger er rigtigt, så kan jeg kun sige, at unge mennesker fester og drikker øl, og unge mennesker tweeter. Det er ikke altid en smart kombination. Men for mig handler det om at kigge frem mod kampen på lørdag, sagde Jesper Lynghus.

Men nu afviser Bendtner enhver tanke om, at det var ham selv, han skulle have hentydet til, da han var ved tasterne i de små nattetimer. Det var derimod hans bedste ven, der havde drukket de syv shots.

- Tror EB har igen misforstået noget. Man drikker ikke onsdag, når man spiller lørdag, c7 er min buddy og han drak 7 flying hirsh, ikke mig, tweeter Sunderland-stjernen.

Vennen drak igennem
Efterfølgende har Lynghus været i kontakt med sin klient, og han afviser også, at Bendtner har drukket igennem.

- Jeg har været i kontakt med Nicklas, som fortæller, at han fejrede en af sine bedste venners fødselsdag i nat. Men hans tweet om de syv drinks handler om vennens indtag - ikke Nicklas, siger Lynghus til ekstrabladet.dk.

Samtidig oplyser han, at et billede, hvor Nicklas Bendtner tilsyneladende står med en Flying Hirsch i hånden, ikke er taget i nat.

- Det billede, hvor han hygger med vennen, er over en måned gammelt. Det er ikke fra i nat, oplyser Lynghus.

Læs også

Følg Ekstra Bladet Sport

- så giver vi dig noget at tale om

Følg Ekstra Bladet Sport
Seneste i Engelsk fodbold
Hent flere
Tipsbladet
Giroud bag fransk sejr
Holland dummer sig i Bulgarien
Ronaldo sparker Portugal til sejr
Tidligere Premier League-profil alvorligt syg
Hareide: Det bliver en tæt kamp
Rashford vil med til U-21 EM