Motorsport 22 min. siden
Efter Magnussens ulykke: Slut med de fem dødssving
Spansk fodbold 26 min. siden
Klar til finalen: Barcas reserver sikrede klubben vild rekord
Håndbold 33 min. siden
Tvis med overraskelse: Sejrer over Bundesliga-hold
Tysk fodbold 41 min. siden
Lewandowski i hopla sender Bayern i semifinale
Landsholdsfodbold 1 time siden
Usædvanligt: Her kan Hareides dobbeltjob give problemer
Tennis 2 timer siden
Efter tilsvining: Nu svarer Caroline igen
Premier League 2 timer siden
Kæmpe fan-protest lykkedes: Liverpool dropper prisstigning
Ishockey 2 timer siden
Forbedret standardkontrakt på vej til ishockey-spillerne
Intl. fodbold 2 timer siden
Kæmpe overraskelse: Danske talenter slår storhold ud af CL
Håndbold 3 timer siden
Håndboldstjerne fik advarsel efter klage over abelyde
FC København 4 timer siden
FCK-boss forstår Toutouhs Marokko-valg
Landsholdsfodbold 5 timer siden
Landstræner ikke nok: Hareide scorer ekstra-job
Spansk fodbold 5 timer siden
Slap af, Neville: Du slipper for verdens farligste trio
Motorsport 6 timer siden
Hvem er du? Formel 1-skønhed hudfletter dansker
Boksning 7 timer siden
Micki Nielsen møder 13 år yngre italiener
Tennis 7 timer siden
Skræmmende slovak venter Wozniacki
Intl. fodbold 7 timer siden
Laudrup afviser comeback til velkendte klubber
Dansk fodbold 8 timer siden
Kadrii sikrede FCK sen sejr
Italiensk fodbold 9 timer siden
Palermo havner i ny trænerfarce
Premier League 9 timer siden
Premier League-stjerne tilstår seksuel omgang med barn

Agger scorer kvart milliard

Afsløring af drømmekontrakten: Daniel Agger scorer jackpot med sin nye Liverpool-kontrakt og bliver sammen med Steven Gerrard klubbens bedst lønnede spiller

Da Daniel Agger fredag satte sin signatur på en ny, fireårig aftale med Liverpool, må der have skyllet en stolthed gennem kroppen i stil med den, han føler, når han træder ind på en fodboldbane som dansk landsholdsanfører.

For i kontrakten med klubben, der betyder så meget for den danske kriger, at han har tatoveret ’YNWA’ på knoerne, var anført nogle beløb, som er så svimlende høje, at de skyder ham næsten til tops i det lønhierarki, hvor legenden Steven Gerrard ellers troner.

Ekstra Bladet har talt med engelske kilder helt tæt på klubben, og alle bekræfter de beløb, som man lige skal bruge et par sekunder på at fordøje:

Liverpool betaler 62 millioner kroner for at have papir på en af verdens bedste midtstoppere - om året.

Læs også:

Se også: Liverpool: Aggers indsats er fantastisk

Eller sagt på godt, gammel dansk: Agger kan se næsten en kvart milliard kroner trille ind på kontoen, når den nye aftale udløber i sommeren 2016!

Et noget andet beløb end det, der verserede i diverse medier i går, hvor Agger måtte ’nøjes’ med 35 millioner kroner om året …

Landsholdanføreren har haft alle kort på hånden, da han og rådgiver Per Steffensen gik ind i forhandlingernes afgørende fase:

Læs også:

Se også: Nu har Agger skrevet under

Klubbens fans elsker ham. Klubbens resultater er markant bedre med ham. Han var jaget vildt af olie-milliardærerne i Manchester City og tiki-taka-drengene i Barcelona. Og – ikke at forglemme - han havde netop spillet et EM på verdensklasse-niveau.

- Barcelona ville være stort. De har verdens bedste fodboldhold, så det siger sig selv. Men jeg synes, at jeg har det godt, hvor jeg er. Jeg føler mig godt tilpas, og jeg føler, at jeg har en god plads i klubben, hvor jeg har noget indflydelse på banen.

Læs også:

Se også: Imponeret boss: Agger er en kriger

- Så selvfølgelig er der noget stort i at blive. For det første har de behandlet mig ordentligt som person, og desuden føler jeg en stor glæde ved at se folk bakke sådan op om klubben og dermed mig, fortalte 27-årige Daniel Agger til Ekstra Bladet midt i august i en snak om de overvejelser, han gik og tumlede med.

I går endte spekulationer og rumlerier så med kontraktunderskrivelsen, og frem til sommeren 2016 kan Liverpools fans hylde deres danske helt. Igen og igen.

Til den tid har Agger været i Liverpool i 10 et halvt år, og man tør jo nærmest ikke gætte på, hvilke beløb, klubben til den tid er villig til at proppe oven i lønchecken, hvis han fortsætter på det høje niveau, han befinder sig på i øjeblikket …

Liverpools lønhierarki

Daniel Agger

62 mio. kr/år

Brendan Rodgers har hele sommeren indikeret, at Agger er manden, fremtidens Liverpool skal bygges op om. Med den nye aftale viser manageren, at de mange kærlighedserklæringer ikke bare var tomme ord.

Steven Gerrard

62 mio. kr/år

Captain Fantastic forlængede i starten af året sin eksisterende kontrakt. Den nuværende udløber først, når Gerrard stopper som aktiv spiller i klubben, og lønnen er på niveau med Aggers.

Luiz Suarez

58 mio. kr/år

Angriberen fra Uruguay lavede en ny kontrakt med Liverpool i starten af august. Det betød en fordobling af månedslønnen, men klubbens farligste angriber har alligevel et lille stykke vej, inden han når Gerrard og Agger-niveau.

Glen Johnson

58 mio. kr/år

Det er lidt mere end et år siden, at den angrebsivrige back forlængede sin kontrakt med klubben. Hvornår kontrakten udløber er uvist, men den har løftet ham ind i top fem i Liverpools løn-hierarki.

Pepe Reina

52 mio. kr/år

Den spanske keeper har efterhånden været i Liverpool i syv en halv sæson. Den loyalitet blev for to somre siden belønnet med en ny kontrakt, som indbringer den ind i mellem ustabile målmand ca. en million kroner om ugen.

Seneste Ekstra Bladet job

Seneste i Engelsk fodbold

Hent flere
Tipsbladet

Odds

Bookmaker
1
X
2
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør lige nu:Ulrik Bachmann
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen