Gå til artikel om 1 sek Gå til artikel
Gå til artikel

Liverpool-spiller rasende på sin manager

Stewart Downing er utilfreds med Brendan Rodgers offentlige kritik af ham

  • Strid mellem manager og Downing (Foto: PA)
Strid mellem manager og Downing (Foto: PA)

- Stewart er en god fyr og en god dreng, som kom hertil for en frygtelig stor sum penge, men det har ikke helt fungeret for ham, som han kunne have ønsket det. Den store udfordring for ham er nu at vise engagement til sagen og vise vilje og kampiver.

Sådan sagde Liverpools manager Brendan Rodgers om sidste sæsons kæmpe-indkøb, Stewart Downing, der kom til klubben for omkring 185 millioner kroner fra Aston Villa i juli måned sidste år. Men tingene har ikke kørt på skinner for Downing, og det er hans manglende gennembrud, som Rodgers kommenterede på, og manager fortalta altså, at han ønskede mere engagement og mod fra sin spiller.

Se mere:

Se også: Liverpool køber stort ind igen

Men den udtalelse fra Rodgers har gjort fløjspilleren godt vred. Flere engelske aviser har i dag bragt citater fra Downing, hvor han kritiserer sin manager for den udtalelse og forsvarer sine egne præstationer. Det skriver ESPN:

- Jeg blev vred over den udtalelse, og du bliver nødt til at spørge manageren, hvad han mente med det citat. Jeg er overrasket over, at han siger det, han gjorde. Jeg har snakket med ham ved flere lejligheder, når jeg ikke var på holdet, og der holdt vi samtalerne private. Så selvfølgelig er jeg vred. Jeg gør altid mit bedste, siger Downing om kritikken fra Rodgers, og forsvarer sig mod managerens påstande om manglende mod:

- Mod er mange ting. Det handler ikke kun om at tackle. Det er ikke min stil. Mit mod handler om at have bolden, når vi er ved at tabe en kamp, og så forsøge at skabe ting. Det er det, jeg forsøger at gøre, lyder det fra Downing.

Se mere:

Se også: Liverpool-fløj anholdt for kæreste-vold

- Jeg er skuffet over det. Men hvis det er sådan, manageren ser det, så er der ikke så meget, jeg kan gøre ved det. Jeg ville have foretrukket, at det var forblevet privat, men sådan skulle det ikke være.

Det foreløbigt dyre millionflop afviser dog, at han ønsker at forlade Liverpool.

Læs også

Følg Ekstra Bladet Sport

- så giver vi dig noget at tale om

Følg Ekstra Bladet Sport
Seneste i Engelsk fodbold
Hent flere
Tipsbladet
Randers-assistent tror på Andreas Bruhn: Han vil bevise sig
Tirsdagens Rygtebørs: Arsenal vil tilknytte Napoli-italiener til offensiven
Esberg-træner: Positivt at holde nullet
David Nielsen: Modstanderne viser os respekt
Højedepunkter: Vardy skød Leicetser over nedrykningsstregen
Vardy nedlægger Liverpool

Odds

Bookmaker
1
X
2