Liverpool-ejer undskylder til fans

Det var et skuffende transfervindue for Liverpool FC, skriver klubejer John Henry i åbent brev, men glæder sig over, at Daniel Agger ikke blev solgt

  • John Henry erkender, at det seneste transfer-vindue ikke har givet grund til 'thumbs up', men snarere det modsatte. (Foto: AP)
John Henry erkender, at det seneste transfer-vindue ikke har givet grund til 'thumbs up', men snarere det modsatte. (Foto: AP)

Liverpool FC har fået en elendig start på sæsonen med to nederlag og et uafgjort resultat, og klubben er blevet kritiseret for ikke at købe ind i det netop afsluttede transfervindue.

Nu skriver klubbens ejer, John Henry, i et brev til Liverpool FC's fans, at han selv er skuffet over de manglende indkøb.

- Jeg er lige så skuffet som alle andre med forbindelse til Liverpool FC, at vi ikke var i stand til at føje yderligere styrke til vores angreb i denne sommers transfervindue, indleder John Henry sit åbne brev.

- Men det var ikke mangel på lyst eller indsats fra de involverede.

De pressede hårdt på i de sidste dage på flere forskellige angribere, men desværre lykkedes det ikke denne gang at nå en acceptabel handel.

Klubejeren forsøger at glæde sig over, at det derimod lykkedes at holde fat i flere kernespillere, som har været genstand for interesse fra andre klubber.

- Vi lykkedes med at holde på Martin Skrtel, Daniel Agger og Luis Suarez. Vi sætter stor pris på deres tro på klubben, skriver Henry.

Se også: Liverpool-manager sur over Carrolls skifte

Klubejeren slår samtidig fast, at han ikke vil bryde Uefa-reglerne for Financial Fair Play.

Brevet fra John Henry kommer kort efter, at manager Brendan Rodgers har beklaget sig over de manglende indkøb og det faktum, at Andy Carroll blev lejet ud.

- Det er der ikke noget at gøre ved nu. Vi ved alle, at vi havde brug for forstærkninger, og at spillerne kunne bruge noget hjælp, men vinduet er lukket, siger Rodgers.

Den engelske Premier League-klub fik knyttet en række unge spillere til holdet, men ikke navne, der sikrer de store overskrifter.

- Men sommervinduet bragte tre unge - men så afgjort talentfulde - spillere til holdet i Joe Allen, Nuri Sahin and Fabio Borini, og derudover to spændende potentielle stjerner for fremtiden - Samed Yesil and Oussama Assaidi, skriver John Henry.

Læs også

Følg Ekstra Bladet Sport

- så giver vi dig noget at tale om

Følg Ekstra Bladet Sport
Seneste i Engelsk fodbold
Hent flere
Tipsbladet
Torsdagens rygtebørs: Barcelona henter gammel kending
Arsenal-profil: Kanté den bedste i Premier League
Dansk drømmestart vendt til nederlag mod Spanien
Fortuna led nederlag i Champions League
Neymar: PSG-comeback vigtigere end OL og Champions League
AC i venteposition: Forventer at få chancen, hvis Chelsea henter mig tilbage