Laudrup-stjerne tæt på forlængelse

Swansea har kæmpe overskud på transfer og vil bruge pengene på at konsolidere truppen

  • Michel Vorm bliver her passeret af Arjen Robben i en træningsøvelse under sommerens EM. Målmanden bliver i Swansea City. (Foto: AP)
Michel Vorm bliver her passeret af Arjen Robben i en træningsøvelse under sommerens EM. Målmanden bliver i Swansea City. (Foto: AP)

SWANSEA (Ekstrabladet.dk): Transferbalancen siger overskud på 110 mio. kr. oven på Michael Laudrups første transfervindue i Swansea. Og de penge er danskeren nu parat til at sætte i spil.

Det skal ske ved at forlænge aftaler med en stribe nøglespillere inden for de kommende uger. Og den danske manager kan glæde sig over, at én aftale stort set er i hus.
Læs også:

Se også: Laudrup vil forlænge med profilerne

Årets spiller i Swansea City FC sidste sæson, den hollandske keeper Michel Vorm, er bare en underskrift fra at binde sig til klubben frem til sommeren 2016.

- Jeg har ikke set kontrakten endnu, men det er meget tæt på, siger Michael Laudrup forud for weekendens hårde test mod Everton.

Stopper transferrygter
- Det er vigtigt, at vi får bundet nøglespillere op på længerevarende kontrakter. For godt nok er transfervinduet lukket, men vi ved allesammen, at hen omkring jul begynder snakken at gå igen. Og så har vi et nyt transfervindue i januar.

- Har vi styr på aftalerne med spillerne, så er det lettere at dæmme op for rygterne, konstaterer Michael Laudrup.

Han måtte i løbet af august se en stribe Swansea-spillere blive linket kraftigt til andre klubber. Anfører Ashley Williams blev nævnt i Liverpool, mens langtidsskadede Neil Taylor pludselig blev nævnt på radaren i Manchester United - før de hentede Alexander Büttner. Læg dertil de spillere som Laudrup måtte vinke farvel til, da Joe Allen røg til Liverpool og Scott Sinclair tog turen til Manchester City.
Se her:

London Olympics Soccer Men Premier League - 27. aug. 2012 Laudrup mister sin stjerne i morgen

Derfor er det ikke underligt, at både Ashley Williams og Neil Taylor er højt prioriteret på Swanseas forlængelses-liste.

Williams og Taylor tæt på
- Hvor tæt er Ashleys hånd på papiret? joker Michael Laudrup omkring anførerens kontrakt med en selvbevidsthed, der klart signalerer, at forlængelsen med Ashley Williams er tæt på.

Kontrakten med Neil Taylor har længe været forhandlet på plads på princip-niveau, men backens brud i anklen mod Sunderland har skubbet det lidt i baggrunden. Taylor er netop kommet gennem en operation i anklen uden komplikationer.

Læs også

Følg Ekstra Bladet Sport

- så giver vi dig noget at tale om

Følg Ekstra Bladet Sport
Seneste i Engelsk fodbold
Hent flere
Tipsbladet
Torsdagens rygtebørs: Arsenal ude efter Barcelona-reserve
Miranda ny Brasilien-kaptajn
Uefa-præsident vil ændre transfer-regler
Leicester-back: Vi ønskede ikke at komme af med Ranieri
Podolski hamrede England i sænk i afskedskamp
Michael Gravgaard: Ole Nielsen misforstod sit job i klubben