Laudrup vil forlænge med profilerne

Swansea forhandler med Michel Worm, Ashley Williams og Neil Taylor

  • Laudrup vil beholde profiler (Foto: AP)
Laudrup vil beholde profiler (Foto: AP)

Michael Laudrup og Swansea FC er kommet blændende fra start i den nye sæson, hvor klubben ligger på andenpladsen i Premier League med syv point efter tre kampe.

Den umiddelbare succes har fået konkurrerende klubber til at få øjnene op for nogle af Laudrups største profiler, og det vil Wales-klubben gerne sikre sig mod.

Se også:

Se også: Forsvaret giver Laudrup problemer

Klubformand Huw Jenkins bekræfter derfor overfor South Wales Evening Post, at man forsøger snarest muligt at få bundet nogle af deres største profiler til klubben på nye kontrakter.

Det drejer sig om målmand Michel Worm, den langtidsskadede Neil Taylor og Ashley Williams. Alle tre har dog kontrakter af mindst to års varighed, men klubben er alligevel ivrige efter nye kontrakter. Hellere i god tid end for sent.

Se mere:

Se også: Laudrup forstår ikke dommerne i Premier League

- Vi arbejder på en del ting. Vi er igang med at sikre os, at vi får flere af vores erfarne spillere bundet til klubben på fornyede aftaler. Det er noget, vi forsøger i øjeblikket, og vi er optimistiske på, at vi snart vil have ordnet det med flere spillere, siger Jenkins til avisen.

Selv ikke Taylors skade, der holder ham ude resten af sæsonen, gør noget i forhold til en ny kontrakt.

Se mere:

Se også: Tiltrængt forstærkning til Laudrup

- Neils skade får ingen indflydelse på kontraktsituationen. Forhandlingerne med Meil var mere eller mindre færdiggjort før skaden, og intet er ændret. Forhåbentlig vil alting være afklaret meget snart, fortæller Laudrups boss.

Målmand Vorm har gjort det godt i Premier League, og Liverpool har på rygteplan været ude efter ham. Derfor vil Swansea naturligvis gøre, hvad de kan, for at han forlænger med Laudrups succeklub.

Læs også

Følg Ekstra Bladet Sport

- så giver vi dig noget at tale om

Følg Ekstra Bladet Sport
Seneste i Engelsk fodbold
Hent flere
Tipsbladet
Brøndby-anfører: Aldrig plads til en offday
Nicolai Jørgensen ventes klar til storkamp
Fem dårlige år: Landsholdet vinder alt for få kampe
Udfordret Erik Rasmussen: Stadig spændende at være træner
AGF har prøvespiller i truppen - Horsens har assistenten i truppen
Slutspilsprogrammet: Se din Superliga-klubs kampe her