Dårligt nyt, United-fans: Van Gaal slår rødder i Manchester

Det ser ikke ud til, at den pressede Manchester United-manager forlader klubben foreløbigt, eftersom han er ved at kigge efter et nyt hus i området

Hvor lang snor har Louis van Gaal i Manchester United?

Det må være spørgsmålet, som de fleste United-fans stiller sig selv efter endnu en kæmpe skuffelse sidste weekend, hvor det lykkedes Southampton at vinde 1-0 på Old Trafford.

Det er anden gang i træk i Premier League, at Ronald Koemans mandskab formår at vinde på Uniteds hjemmebane, hvilket sidst skete i 1969.

Nej, 'Drømmenes Teater' er ikke, hvad det har været.

Van Gaal, der har været en presset mand de seneste måneder, er dog stadig chefen i den røde del af Manchester, selvom der i starten af denne uge florerede rygter om, at han selv havde tilbudt at gå af.

Manchester United v Southampton - Barclays Premier League - Old Trafford Premier League - 26. jan. 2016 United i krise: Van Gaal tilbød at sige op efter nyt flop

Og hvis man skal tro den engelske avis Daily Mails seneste historie, så har hollænderen ikke planer om at stikke halen mellem benene - i stedet har i den grad tænkt sig at fuldføre sin kontrakt i klubben, som udløber i sommeren 2017.

Avisen mener at vide, at Van Gaal og hustruen Truus er på udkig efter et nyt hus i Manchester-området. Noget der i den grad indikerer, at den 64-årige manager ikke har planer om at vende ryggen til kriseramte United.

Det hollandske par har indtil nu boet i en luksuriøs lejlighed, hvor huslejen ligger på den gode side af 50.000 danske kroner, men Van Gaal og fruen har nu besluttet sig at søge efter et hus, da lejeperioden udløber i deres nuværende bopæl.

En nyhed, der sandsynligvis ikke glæder de fleste United-fans, der i en længere periode har været utilfredse med den hollandske manager og Uniteds søvndyssende spil.

Britain Soccer Premier League Premier League - 24. jan. 2016 Aflyser træning: Van Gaal rejst hjem

Efter Southampton-nederlaget blev van Gaal da også mødt af en kæmpe pibekoncert på Old Trafford, da han var i færd med at forlade banen med bøjet hoved.

Men det virker til, at hollænderen har tænkt sig at blive i England, og hovedpersonen selv har udtalt, at han er i tæt kontakt med klubbens ejer, Ed Woodward, der stadig støtter og tror på van Gaals projekt. 

Læs også

Følg Ekstra Bladet Sport

- så giver vi dig noget at tale om

Følg Ekstra Bladet Sport
Seneste i Engelsk fodbold
Hent flere
Tipsbladet
Forsvarsspiller tvang skifte igennem over for Mourinho
Ramos om Isco-transfer: Bedre at være her end andre steder
Woodgate vender tilbage til Middlesbrough
Bendtner: Jeg starter ikke i mesterfinalen
Horsens-tekniker tilbage på træningsbanen
Liverpool-stjerne misser Merseyside-derby