Den triste statistik: Schmeichels Leicester dårligst af 92 hold

Leicester er det dårligste hold af samtlige 92 mandskaber i de fire bedste rækker efter nytår

TV: Kasper Schmeichel er frustreret oven på endnu et nederlag.
1/2
Næste »

0-12 og ét sølle point.

Det er det pinlige udbytte som de engelske mestre fra Leicester kan 'prale' med i 2017 i Premier League. Der er langt fra mesterskabsklasse til kampen for overlevelse for Leicester-mandskabet.

Det spinkle udbytte gør faktisk Claudio Ranieris mandskab til det dårligste af samtlige 92 mandskaber i de fire bedste engelske fodboldrækker i 2017.

0-0 mod Middlesbrough 2. januar er det eneste point, som Kasper Schmeichel og holdkammeraterne har hevet hjem i løbet af de første seks kampe i 2017.

Krisen er alvorlig i mesterklubben. Nedrykningen er faretruende tæt på. Blot ét point er der til den forkerte side af nedrykningsstregen for Claudio Raniers mandskab.

I et interview med SkySports erkender Kasper Schmeichel, at krisen er alvorlig, men han understreger, at der ikke er grund til at gå i panik trods den elendige pointhøst i år.

Denne sæson har været en nedslående historie for Leicester, og Kasper Schmeichel peger på, at tabet af N'Golo Kante har været en afgørende faktor.

- Det er altid svært at gentage, hvad vi præsterede i sidste sæson. Men med tabet af N'Golo Kante mistede vi en central figur for den måde, vi spillede på. Med med Steve Walshs sklfte til Everton mistede vi også en anden og vigtig skikkelse både i klubben og i omklædningsrummet, siger Kasper Schmeichel og slår fast:

- Vi vandt Premier League, men det hører fortiden til nu. Hvis du ikke præsterer stabilt vinder du ikke ligaen igen og du forbliver ikke i Premier League, påpeger han.

For nylig var Kasper Schmeichel ude med en kraftig advarsel oven på 0-3 blamagen mod Manchester United.

- Da jeg kom ud efter kampen, sagde jeg, hvad jeg tænkte. Jeg står ved alt, hvad jeg har sagt. Det var ikke min mening at hænge nogen ud, men det var, hvad jeg præcis følte. Og den følelse har jeg stadig, fastslår han.

Kasper Schmeichel og Leicester er med i forårets Champions League knald og fald kampe. 22. februar møder de Sevilla i den første af to kampe. Næste opgør i Premier League er mødet med Liverpool 27. februar.

kasper-schmeichel EKSTRA Sport og Spil Jan Mølby: Schmeichel skal videre

10.8344710ad.jpg Premier League - 12. feb. 2017 Taber igen - Schmeichel på dumpekurs

Se også: Schmeichel og co. på katastrofekurs: Derfor går det galt

Læs også

Følg Ekstra Bladet Sport

- så giver vi dig noget at tale om

Følg Ekstra Bladet Sport
Seneste i Engelsk fodbold
Hent flere
Tipsbladet
Giroud bag fransk sejr
Holland dummer sig i Bulgarien
Ronaldo sparker Portugal til sejr
Tidligere Premier League-profil alvorligt syg
Hareide: Det bliver en tæt kamp
Rashford vil med til U-21 EM