Efter Schmeichels CL-magi: Nu er storklubberne efter ham

I lang tid har Kasper Schmeichel imponeret for de engelske mestre, og det har gjort danskeren til en eftertragtet herre i storklubber som Real Madrid og Manchester United

  • Kasper Schmeichel rygtes til nogle af Europas største klubber. Foto: All Over
Kasper Schmeichel rygtes til nogle af Europas største klubber. Foto: All Over

Den danske landsholdskeeper, Kasper Schmeichel, havde et par afgørende hænder i Leicester Citys avancement i Champions League, hvor de engelske mestre sendte spanske Sevilla ud i mørket.

Først reddede Schmeichel et straffespark i udekampenpå Estadio Ramón Sánchez Pizjuán, før han gentog bedriften hjemme på King Power Stadium, da han i det 80. minut forhindrede Sevilla i at score det udebanemål, der kunne sende kampen i forlænget spilletid.

Den danske målmand havde også en stor del i sidste sæsons sensation, hvor Leicester vandt det engelske mesterskab.

Schmeichels kontinuerligt høje niveau får nu rygterne til at spirre. For skal danskeren vogte målet i en storklub i næste sæson?

Det mener det spanske medie Don Balon, at der er stor sandsynlighed for.

Og det er de tunge drenge i klassen, der angiveligt skulle være ude efter målmanden, hvis det spanske medies kilder ellers står til troende.

Manchester United og Real Madrid. De to klubber skulle have set sig lune på Kasper Schmeichel, som var han en varm kop kakao på en iskold vinterdag.

Sidste sæson var den danske landsholdsmålmand med til at løfte pokalen efter sejren i Premier League. Foto: AP Sidste sæson var den danske landsholdsmålmand med til at løfte pokalen efter sejren i Premier League. Foto: AP
Især den spanske 'kongeklub' har meldt sig ind i kampen om danskeren, der er udset som erstatning for Keylor Navas. Real Madrid har dog stadig ikke helt opgivet tanken om at hente David de Gea i Manchester United. De Gea som de tidligere har været milimeter fra at få til klubben.

Skulle det lykkes, står Manchester United til gengæld med en ledig plads mellem stængerne, hvor den danske landsholdsmålmand står højt på listen over mulige erstatninger.

Dermed får Kasper Schmeichel også muligheden for at gå sin far i bedene og gentage Peter Schmeichels historik med at vogte målet i både Manchester City og Manchester United.

Spekulationerne om Leicester-målmanden vil formentlig fortsætte sæsonen ud, mens han skal forsøge at holde fokus på Premier League og Champions League. I ligaen er Leicester tre point fra nedrykningstregen, mens de i Champions League er klar til kvartfinalen mod Atlético Madrid.

Læs også

Følg Ekstra Bladet Sport

- så giver vi dig noget at tale om

Følg Ekstra Bladet Sport
Seneste i Engelsk fodbold
Hent flere
Tipsbladet
Onsdagens rygtebørs (opdat.): Chelsea og PSG i stor byttehandel
Højdepunkter: Flot Bendtner assist i Rosenborg-debut
Bendtner efter assist i debut: Vi straffer dem
Bendtner lavede assist i Rosenborgs Super Cup-sejr
Emre Mor drømmer om Real Madrid-skifte
Målmandslegende storroser Schmeichel: Han giver forsvaret selvtillid